Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostal taki prezent i w perfidny sposob mnie potraktowal

Polecane posty

Gość gość
nie wiem jak sie go zapytac zeby mi to wyjasnil

Gość gość
Toż to kawał "starego konia"!!!! Powinien domyślić się, że robi Ci przykrość afiszując się nową znajomością. Zapytałabym wprost podsuwając mu tę fotkę pod nos. Wybacz, ale to zwykły d**ek i daleko mu do świetnego faceta.

Gość gość
ja nie mam pojecia kto to jest myslalam ze juz ze mna sie nie spotka a pomimo tego zdjecia widzielismy sie juz nie wiem co myslec jak go o to zapytac

Gość gość
lepszego sobie znajdz, szkoda czasu

Gość gość
tak chyba bedzie najlepiej jak sie jeszcze bedzie chcial spotkac napisze za niedlugo kiedy sie widzimy i wtedy zapytam o to zdjecie z ta laska

Gość gość
Do czasu aż nie będziesz wiedzieć kto jest na tej fotce, nie twórz teorii spiskowych :-D To może być nawet siostra...? Jednak jak się okaże, że to nowa dziewczyna to olej go :-) A pytałaś wcześniej czy nie jest żonaty? Bo w tym wieku to przeważnie kawalerowie z odzysku :-)

Gość gość
no właśnie bando pustaków , już już ma go zabić. Jest dorosła to jak dorosła niech zapyta co to za panna, bo może to kuzynka, albo siostra. Dopiero jak się dowie to nich dalej myśli co z tym zrobić. A swoja drogą to nie wygłupiaj się więcej i nie kupuj tak drogich prezentów nowo poznanym osobom, to nieeleganckie i zobowiązujące, tak jakbyś próbowała wymusić wdzięczność i zaangażowanie z ich strony, albo kupowała sobie przywiązanie

Gość gość
Zapytalam go czy powinnam sie martwic o to zdjecie narazie nie mam odpowiedzi of 3 godzin

Gość gość
Nie ma zony Ona jest z czech wiec to nikt z rodziny

Gość gość
zapomnij tego kolesia

Gość gość
bęcwał jakis

Gość gość
żeby chłopakowi dziewczyna kupowała drogi telefon pod choinkę to chyba coś nie tak... NIGDY nie kupuj facetowi drogich prezentów. Kup jakąś czekoladę lepszą, książkę, kosmetyki ale NIGDY jakichś telefonów za 300zł, to głupota po prostu. To facet ma tobie kupować drogie prezenty a nie ty jemu!!!

Gość gość
drogi telefon to za 1 tys zł i wzwyż :D a nie 300 :D

Gość gość
Wszystko przez ten tel. Za tani prezent, gdybys kupila najnowszy model BMV bylby bardziej zadowolony. Musisz cenic chlopaka, a bedzie tylko Twoj:)

Gość gość
uniknal odpowiedzi na temat czy powinnam sie martwic o to zdjecie tylko pisal ze zmeczony po pracy sprzata nic specjalnego pytalam o spotkanie to napisal ze ma duzo dzisiaj do zrobienia spotyka sie z przyjaciolmi i nie ma dzisiaj czasu. wiec nie wiem kiedy sie zobaczymy a ta dziewczyna zauwazylam ze przyjechala dopiero z zagranicy i jest jej przewodnikiem na to wyglada.

Gość gość
twój prezent był za drogi jak na początki znajomości gdybyście byli parą po pół roku roku to jest ok ale na Boga nie po 3 miesiącach, było mu kupić jakiś gadżet do 50 zł lub zwykłą czekoladę z owocami, twój gest to jak by odwrócić tą sytuację i facet pannie po 3 miesiącach znajomości kupuje pierścionek nie koniecznie zaręczynowy a oni się ledwo znają uczucie kiełkuję i nie wiadomo co z tego wyniknie, pomijając już twój prezent ten facet to straszny d**ek nie wart zachodu, widać że znajomość potraktował lajtowo i w międzyczasie spotykał się z inną panną a ty byłaś tylko z braku laku, możliwe że działał na kilka frontów, zero empatii w stosunku do dziewczyn bo jak nazwać to że nie liczył się z twoimi uczuciami? on się bawi a ty się zaangażowałaś, facet który kocha kobietę dba o nią w każdym calu i liczy się z nią, pewnie za jakiś czas byś mu się znudziła i przerzucił by się na inną

Gość gość
to jakiś pajac który woli towarzystwo przyjaciół niż twoje już na początku znajomości sory ale jesteś mu potrzebna do łóżka, czemu na te spotkania nie zabiera ciebie, zakochane pary na początku znajomości są nie rozłączne albo nie wychodzą z łóżka albo wszędzie chodzą razem a bardzo często spędzają czas razem bez przyjaciół chcąc się nacieszyć sobą, szanuj się kobieto, rzuć dupka i szukaj kogoś wartościowego, to facet ma za tobą latać a nie ty za nim

Gość gość
miało być czekoladę z orzechami :)

Gość gość
próbowałaś kupić jego uczucia a faceci nie są sprzedajni jak kobiety i nie da się ich kupić za telefon czy kasę.

Gość gość
czemu nazywacie go dupkiem? Przecież oni byli tylko znajomymi od 3 miesięcy a nie żadną parą! On nic jej nie obiecywał tylko ona sobie coś ubzdurała. Kobieta myślała, że go kupi jak kobietę jakimś telefonem a tu nic. Wg facet nie jest niczemu winny wręcz jest wartościowym mężczyzną bo nie dał się przekupić i sprzedać!

Gość gość
nie chcialam go kupic telefonem po prostu zalezalo mi na nim wiem chcialam mu sprawic radosc wszedzie chodzilismy razem do jego znajomych tez roznie on sam tez do znaomych chodzil nie zawzse ze ze mna ale wiekszosc czasu ze soba spedzalismy

Gość gość
a tak z ciekawości ile kosztował ten telefon? bo ja też dostalam od chlopaka telefon po pol roku związku za okolo 400zl i dla mnie to byl bardzo drogi prezent, ale ucieszylam sie z niego :) za to ja jemu kupuję jakies czekoladki, kosmetyki, nie kupuje drogich prezentow bo to bez sensu, nie pwoinno sie facetowi pokazywac ze tak strasznie nam na nim zależy; zresztą on by sie obrazil jakbym mu kupila cos drogiego

Gość gość
za drogi i za bardzo chyba mu pokazalam ze mi zalezy z forum dowiedzialam sie kim ona jest. ta laska przywlekla sie od jego siasiadki o ktorej kiedys mowil ze ona chce na rok mieszkac u niego ale on mi mowil ze raczej nie chce nikogo na rok miala przyjsc na rozmowe wiec taksie poznali oan jest tutaj pierwszy raz i tlyko na rok wiec zapewne pokazal jej miasto i poszli razem na lyzwy.Nawet jesli cos bedzie miedzy nimi posieszam sie tym ze ona tutaj jest tylko na rok

Gość gość
jak sie jeszcze uda z nim spotkac bo ostatnio napisal ze dzisiaj nie da rady bo ma duzo do zrobienia i spotyka sie z przyjaciolmi wiecej juz nie pytalam .mial wtedy jeden dzien wolnego

Gość gość
czemu nie chcesz napisac ile kosztowal ten telefon?