Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety namolnie się mnie czepiają

Polecane posty

Gość gość

Jestem studentem ael zauważyłem że albo mnie zlewają albo się mnie czepiają, o wszystko , wszędzie, w pracy na studiach. Cały czas zwracają mi uwagę, przyczepiają się do byle czego, do butów, to tego że koszula niewyprasowana(jak jest wyprasowana), że nie odkładam na miejsce czegoś, jakie ja mam perspektywy na przyszłośc, pouczają mnie, mówią mi co powieniem a co nie, zadają setki durnych pytań. Te z roku to samo, mają pretensje o to że nie jestem "zabawowy", że nie imprezuję, ze jestem marudny i że coś zawsze się znajdzie. Na imprezie pijane mnie zaczepiąją i walą jakieś durne teksty za które potem się wstydzą typu "na takiego jak ty to szkoda czasu" a potem na zajęciach patrza się w podłogę jak do nich mówię i widać że im głupio. O co chodzi?

Gość gość
jakiś pomysł?

Gość gość
Powiedz żeby s**********y. Raz jedna kiedyś dziewczyna do mnie podbijała, to powiedziałem jej "S********j" Od tamtej pory już nigdy do mnie nie podeszła.

Gość gość
ale ja nie chcę robić sobie z nich wrogów tylko żeby były wobec mne obojętne bo ani mi sie nie podobają ani ich nie lubię. A takie lafiryndy co chwila coś do mnie mają.

Gość gość
Jak ci się nie podobają, to lepiej żeby były twoimi wrogami. Po co ci towarzystwo kogoś, kto cie nie interesuję. Bądź szczery i powiedz, żeby w***********y w kosmos.

Gość gość
nie powiem tak ludziom w pracy bo będą mi robili pod górę. Nie ma opcji ale dlaczego one wszystkie się czepiają? Każda prawie kobieta mówi mi zę inny jest lepszy, że ktoś jest fajniejszy... ciągle coś takiego słyszę mimo że mam ich zdanie w d***e. Jedna mówi że ją zlewam a potem mnie bluzga na imprezie przy ludziach. Jeszcze inna jedzie mimo że ja zarabiam, studiuję dwa kierunki i jeszcze mam czas dla siebie. o co chodzi? Nie pytam się co zrobić tylko DLACZEGO?

Gość gość
Wkurzają się , bo chcą żebyś zwrócił na nie uwagę. Ignoruj je i przechodź wobec nich jak obok słupa i się nie odzywaj.

Gość gość
To nie mogą podejśc i pogadać normalnie tylko musza od razu zaczynać wywody że ktoś coś zrobił, one gdzieś były i że ja jestem beznadziejny? Co za tępe lale...

Gość gość
chyba je wkurza to, że je zlewasz :p zrób eksperyment i zaproś którąs na kawę.

Gość gość
Kobiety nigdy nie mówią niczego wprost, one chcą żebyś się domyślił sam. Kiedyś do mojego kumpla przymilały się, i robiły z siebie takie takie tępe idiotki, że w pale się nie mieści.

Gość gość
ale jako skoro mają facetów? niektóre nie ale są takie co mają. Jedna to przestałą się odzywać a podobno chciała się ze mą umówić mimo że ma faceta od 2 lat...

Gość gość
Chciała go może zostawić dla ciebie. Może już znudziła się obecnie partnerem, albo chcę go zdradzić z jakiś powodów.