Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sławek 30 lat

OKRADŁEM PIWNICE !

Polecane posty

Gość sławek 30 lat

witam, piszę bo strasznie się boję i niewiem co robić... okradłem piwnice sąsiada która nie miała kłódki i chyba mnie zidentyfikują że to ja, co mi za to grozi ? wyniosłem tylko rzeczy z niezabezpieczonej piwnicy, nigdy nie byłem karany, wiem że bardzo źle i głupio zrobiłem i nic mnie nie usprawiedliwia, ale czułem jakieś natręctwo w głowie że muszę to zrobić i nie mogłem tego jakoś powstrzymać, co mi grozi za to ? tak bardzo się boję, już nigdy więcej tego nie zrobie, już sam sobie wymyślam kary gdyby jakimś cudem policja nie wpadła na mój trop, ALE ZE MNIE DEBIL !

Gość gość
zachowanie typowego cebulaka biedaka

Gość gość
ukradles cebule ?

Gość gość
Zanies te rzeczy spowrotem. I przestan robic jaja, bo najesz sie tylko wstydu. Pomysl sobie, ze ktos ciebie widzial i teraz kazdy sie o tym dowie....

Gość gość
za to "tylko" wyniesienie rzeczy, grozi ci do 10-ciu latek puchy, ładnie sobie nagrabiłeś...

Gość sławek 30 lat
wyniosłem jakieś stare narzędzia i parę innych rzeczy niewiem o jakiej wartości, część już "upłynniłem" ten strach mnie paraliżuje, "myślałem" w sumie sam niewiem co kradnąc te rzeczy, to był jakiś przymus psychiczny, chyba pójde do psychiatry

Gość sławek 30 lat
tylko ja już wiem że Oni wiedzą bo sąsiad narobił rabanu na całą klatke w bloku i to tylko kwestia czasu ustalenia że to ja bo ja coś mam z głową, wyrzucam rzeczy przez okno itp. albo zbieram śmieci z ulicy i odnoszę do kontenera, sprzątam wokół bloku itp. ja jestem poj'ebany , mam takie natręctwa że ja pi'erdole

Gość gość
Moze jestes cieciem