Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakieś pomysły?

Polecane posty

Gość MKCK91
o proszę, pierwsze inwektywy pod moim adresem sie posypały. Milusio. Kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa zadowolony?

Gość gość
Widzisz wszystko jasne !

Gość gość
MKCK91 dziś o proszę, pierwsze inwektywy pod moim adresem sie posypały. Milusio. Kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa zadowolony? x A co oferujesz w zamian?, dobrze obciągasz chociaż?

Gość gość
Chłopaki nie psujcie mi tematu Czasami jak podrywałem to nie miałem okazji zamienić ani słowa. A jeśli już miałem taką okazję to z powodu mojej słabej gadki coś nie wypalało.

Gość gość
A gdzie te kobiety podrywałeś? na ulicy,w klubie?

Gość gość
I tu i tu.

Gość MKCK91
skoro tak, to nie oszukujmy się nie jesteś atrakcyjny na tyle by polegać tylko na wyglądzie. Ale u faceta głównie liczy się to co sobą reprezentuje i jak bajeruje. Jak będziesz miał dobre gadane, plus dużą pewność siebie to nie ma takiej laski której nie dałbyś rady wyrwać. Mężczyzna musi umieć czarować słowem.

Gość prawik20
MKCK91 dziś skoro tak, to nie oszukujmy się nie jesteś atrakcyjny na tyle by polegać tylko na wyglądzie. Ale u faceta głównie liczy się to co sobą reprezentuje i jak bajeruje. Jak będziesz miał dobre gadane, plus dużą pewność siebie to nie ma takiej laski której nie dałbyś rady wyrwać. Mężczyzna musi umieć czarować słowem. X Weż idz już do spania i tak ci tu nikt nie kurefko.

Gość gość
A ty prawik idź szukaj swojej tirówy ;]

Gość prawik20
gość dziś A ty prawik idź szukaj swojej tirówy ;] x Nie wp******laj sie koleś;D

Gość gość
Ale ogólnie to jestem przystojny. Może nie nieziemsko ale jednak.

Gość MKCK91
ej prawik co ty taki nie miły, nie popuściłeś i ci sie ciśnie na mózg? :D Odrobina kultury w zdobyciu dziewczyny na pewno by cie nie przeszkodziło, jeżeli na co dzień też sie tak wyrażasz to mamy odpowiedź na to czemu dalej jesteś prawiczkiem A propos autorze, wulgaryzmy są passe

Gość MKCK91
sam tak myślisz, czy to opinia kogoś z poza rodziny i przyjaciół? Bo wiesz, oni to ci prawdy w oczy nigdy nie powiedzą...

Gość gość
Ja nie używałem wulgaryzmów.

Gość prawik20
MKCK91 dziś ej prawik co ty taki nie miły, nie popuściłeś i ci sie ciśnie na mózg? smiech.gif Odrobina kultury w zdobyciu dziewczyny na pewno by cie nie przeszkodziło, jeżeli na co dzień też sie tak wyrażasz to mamy odpowiedź na to czemu dalej jesteś prawiczkiem A propos autorze, wulgaryzmy są passe x Już nie długo będe dymał nie bój nic.

Gość gość
Jestem na tyle pewny siebie i widze swoje atuty. Raczej nie zdarza sie ze obce dziewczyny mówią wprost ale nie raz widziałem jak sie za mną oglądają.

Gość gość
Raz mi tak kobieta powiedziała. Żem przystojny (nie licząć najbliższych)

Gość MKCK91
spoko prawik dymaj co sie da i na drzewo nie ucieka :D

Gość gość
MCK coś tam, mam nadzieję że uznasz że udało ci się kogoś w miarę normalnego znaleźć o TEJ godzinie na TYM forum do pogadania ;) Może sie jeszcze kiedyś spiszemy, na mnie pora, dobranoc

Gość MKCK91
wiesz autorze jaki jest prosty sposób na sprawdzenie swojej atrakcyjności, nie wymagający przy tym zbyt wielkiego wysiłku? Impreza. Wyciągnij jakaś laskę na parkiet, ewentualnie w tańcu tańcząc obok, jak nie ucieknie to znaczy, ze z wyglądem wszystko ok. I to nie on stanowi problem.

Gość MKCK91
dobranoc.

Gość gość
MKCK91 dziś wiesz autorze jaki jest prosty sposób na sprawdzenie swojej atrakcyjności, nie wymagający przy tym zbyt wielkiego wysiłku? Impreza. Wyciągnij jakaś laskę na parkiet, ewentualnie w tańcu tańcząc obok, jak nie ucieknie to znaczy, ze z wyglądem wszystko ok. I to nie on stanowi problem. x A jak ktoś słabo tańczy to ma sie pchać na parkiet? ;D

Gość MKCK91
Tu nie chodzi o nie wiadomo jakie wywijanie, klub to po prostu miejsce, gdzie ocenia sie czyjaś atrakcyjność wyłącznie na podstawie wyglądu zewnętrznego. A jak zaskoczy jakąś laskę to tej w kilka sekund przyjdzie ocenić jego powierzchowność. Jak jej sie spodoba i nawet ta nie będzie chciała tańczyć to zagada, albo okaże mu zainteresowanie.

Gość gość
Samemu to strach do klubu chodzić zeby ktoś nie spuścił mi w/p/i/e/r/d/al/u...

Gość MKCK91
ma znajomych, jak nie ma to znaczy, ze coś z nim nie tak

Gość gość
no jestem samotnikiem niestety;/

Gość MKCK91
czemu nie masz znajomych? Nie wychodzisz z domu? Jak się żyje w społeczeństwie to nie da się nie mieć nikogo z kim można by wyskoczyć na imprezę np. Brak znajomych to też jest odchylenie od normy. Nikt nie mówi o tabunie, ale jedna 2 os są potrzebne, przyjaciel ktoś z poza, komu sie można wygadać, wyskoczyć na piwo by nie zwariować.

Gość gość
mam 23 lata i z 5 dobrych znajomych ale oni już na dyskoteki nie chodzą gdyż mają dziewczyny swoje już.Ciągle w domu nie siedzę bo do pracy chodzę.

Gość MKCK91
też mam 23 lata. I moi sparowani znajomi chodzą do klubów i na impreza a ja razem z nimi mogła bym i mi się czasem zdarza, aczkolwiek nie lubię. Zresztą temat nie jest o tym ja tylko podsunęłam pomysł na sprawdzenie swojej atrakcyjności, jak ci taki test nie podchodzi no to bywa. Wymyśl coś lepszego.

Gość gość
Na razie planuje przeprowadzce do jakiegoś dużego miasta być może tam łatwiej mi sie trafi dziewczyna. Ale nie wiem jak szybko znajd tam robotę