Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

dodatki

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

szukam dodatk贸w do wn臋trza minimalistycznego i nowoczesnego. Co艣 wyj膮tkowego co na pewno pozytywnie wplynie mna wygl膮d wn臋trza., Nie ma poj臋cia gdzie to mog臋 dosta膰, 偶eby by艂o dobrej jako艣ci i wyj膮tlkowe

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie sprecydowa艂a艣/ sprecyzowa艂e艣 jakie konkretnie dodatki.. jedyne miejsce gdzie co艣mo偶esz znale藕膰 z tych mi znanych to www.kiera.pl ;) te naoprawki ich na pewno 艣wietnie si臋 sprawdz膮 w nowoczesnym wn臋trzu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Igoo
Wiesz co? Przejd藕 si臋 do Agata Home :) Czasem jest tak, 偶e sam nie wiesz czego szukasz a tam to znajdziesz :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dominn
Igoo :D dok艂adnie tez tak mam :D nie tylko je艣li chodzi o Agata Home ale z innymi rzeczami te偶. :D :D ale akurat tam chyba najcz臋艣ciej :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Termin
Zgadzam si臋, 偶e lustra s膮 wa偶nym elementem wystroju wn臋trza. Te偶 mo偶na powiedzie膰, 偶e zwracam na nie szczeg贸ln膮 uwag臋. Mam sw贸j sta艂y salon meblowy do kt贸rego cz臋sto zagl膮dam, ale chcia艂bym pozna膰 wasze opinie. Gdzie najcz臋艣ciej zagl膮dacie w poszukiwaniu takich rzeczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e jaka艣 delikatna pastelowa tapeta ? Polecam obejrzenie kolekcji Fluggera - znajdziesz tam nieregularne pasy i inne nie narzucaj膮ce si臋 desenie ... Warto obejrze膰 na 偶ywo w salonie producenta - doskonale wtedy wida膰 wszystkie niuanse i zalety :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tapety s膮 pi臋knym i ciekawym uzupe艂nieniem ka偶dego wn臋trza ... Do nowoczesnego wystroju polecam kolekcj臋 Nordic Blossom Fluggera...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tapeta to 艣wietny pomys艂, lubi臋 te偶 艣ciany pokryte ciekaw膮 faktur膮 np. w formie ok艂adziny 艣ciennej pomalowanej na dowolny kolor pasuj膮cy do stylistyki wn臋trza..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A m贸g艂by mi kto艣 powiedzie膰 ile na 艣cianie wytrzyma taka tapeta? Te偶 si臋 nad ni膮 zastanawia艂em ale nie wiem czy nie b臋d臋 mia艂 z ni膮 kup臋 roboty za 2 lata. Mo偶e nied艂ugo b臋d臋 poszukiwa艂 nowych mebli i tak si臋 zastanawiam teraz...

Udost臋pnij ten post

Sporo rzeczy w domu, mo偶na wykorzysta膰 ponowie - nada膰 im "drugie 偶ycie", jak np. tutaj - stara pufa: www.bykaja.pl Wygl膮da 艂adnie i praktycznie. A przy okazji zaoszcz臋dzone pieni膮dze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Teretere
Co do wytrzyma艂o艣ci tapety to bardzo r贸偶nie mo偶e by膰. Zale偶y od wielu czynnik贸w: jako艣膰 tapety, jako艣c jej po艂o偶enia... a co za meble chcesz kupi膰. Te偶 si臋 zastanawiam nad nowymi i nie wiem gdzie zacz膮膰 poszukiwania nawet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艂ozs
Teretere - mog臋 poleci膰 Ci chyba tylko Agata Meble z tego co obecnie jest na rynku :( :(

Udost臋pnij ten post

a agacie mo偶na kupi膰 naprawd臋 du偶o ciekawych mebli i to w fajnej cenie, bo zawsze maj膮 jakie艣 promocje.

Udost臋pnij ten post

Teraz na meble W贸jciak daj膮 10% promocji, ja si臋 za艂apa艂am i kupi艂am 艂adnie prezentuj膮c膮 si臋 meblo艣ciank臋. Jeszcze tylko naro偶nik musz臋 wymieni膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nieorie
Ja si臋 za bardzo nie orientuje teraz w tych salonach meblowych, ale Milozs czemu twierdzisz, 偶e teraz tylko AM mo偶na poleci膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rommmio
Nie wiem czemu Milozs poleca AM ale wiemc zemu ja :) 1. Cena 2. Jako艣膰 3. Profesjonalizm 4. Brak problem贸w z reklamacjami :) :)

Udost臋pnij ten post

ja np. nigdy nie mia艂am problemu z reklamacjami w Agata Meble bo jeszcze z tego nie musia艂am korzysta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do nowoczesnego wn臋trza wg mnie pasuj膮 dodatki ze szk艂a - szklane p贸艂ki, drzwi, zabudowy, panele 艣cienne, lustra... tak jak np tutaj - http://szklarzokuniew.pl/nasze-projekty/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gryma艂ka
ja ostatnio szuka艂am dodatk贸w na agata home, bardzo fajne i tanie dodatki, wi臋c cz臋sto korzystam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prosze bardzo, tutaj znajdziesz wiele fajnych drobnostek, ktore zdecydownaie odswieza wyglad twoim mebli i wnetrz www.regalka.pl

Udost臋pnij ten post