Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Nadwaga , brak sily i zmeczenie pomocy !:(

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Przed ciaza wazylam 68 kg , pracowalam fizycznie bylam ogolnie szczupla . w ciazy przytylam 25 kg . Po porodzie duzo mi spadlo ok 16 kg potem kilka kg jeszcze ale od 3 miesiaca waga stoi na 75 :( . Che schudnac do 60 , jestem na etapie odstawienia malego od piersi . W domu jestem sama sprzatam , gotuje. Staram sie jesc zdrowo i czesto male porcje . Wzielam sie troche za cwiczenia ale jest coraz gorzej , jestem coraz bardziej zmeczona... nie mam sily na nic . Zaczelam lykac tabletki linea detox .... metabolizm ruszyl bo przez 2 dni bardzo czesto gnalo mnie do kibelka . Co radzicie , niedlugo wiosna potem lato i wracam do pracy , jestem zalamana :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Specjalistyczny program odchudzanie na bazie koktajli od偶ywczych z du偶膮 zawarto艣ci膮 bia艂ka www.limvena.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ktos pil te koktajle , jak to wyglada .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, te koktajle limvena bardzo od偶ywiaj膮. Nie chce si臋 po nich je艣膰 a dostarczaj膮 do naszego organizmu najpotrzebniejsze bia艂ka, witaminy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najwa偶niejsze w trakcie redukcji masy cia艂a nie wyst臋puj臋 katabolizm mi臋艣ni dzi臋ki wysokiej zawarto艣ci bia艂ka no i jedna porcja to tylko 200KCal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super , dzieki wielkie . Nie wiem czemu jestem taka oslabiona jem warzywa , owoce , witaminy lykam a wlosy wypadaja garsciami .. sprobuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jakies koktajle domowej roboty , nie ukrywam ze szkoda mi wyrzucic tyle kasy ....

Udost臋pnij ten post

To normalne 偶e kilka m-cy po porodzie w艂osy lec膮 gar艣ciami. Ma艂o kogo to omija. Ja ze swojej strony mog膮 poleci膰 ******czyli w Twoim przypadku bierzesz w贸zek i heja w drog臋. Bez 偶adnych wym贸wek! Energia te偶 wr贸ci przy tym - zobaczysz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a po ci膮偶y w艂osy wypadaj膮 chyba u niekt贸rych ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczko do m臋偶a trzeba pu艣ci膰:) nie wiem jak zrobi膰 takie koktajle ja stosuj臋 limvena a ona jest na bia艂ku serwatkowym nie wiem z k膮d takie wzi膮膰

Udost臋pnij ten post

nie daj si臋 reklamom tych koktajli. TO TYLKO REKLAMA Ruszaj si臋 -to efekty b臋d膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to znajd藕 mi posi艂ek do 200 kcal z tak膮 zawarto艣ci膮 bia艂ka kt贸re jest niezb臋dne przy utracie wagi 2 gramy na kg cia艂a trzeba trzyma膰 przypominam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie chodzi o to ze sie nie ruszam , bo ruszam . spacerki prawie codziennie , tylko energi mi brak . Na poludnie jestem tak zmeczona ze usypiam na stojaco i musze wypic kawe zeby dalej funkcjonowac .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tam mam tylko jak jestem na niskich w臋glowodanach mo偶e powinna艣 troszeczk臋 wi臋cej w臋gli je艣膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tzn ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Makrosk艂adniki to Bia艂ka w臋glowodany i t艂uszcze z tego sk艂ada si臋 pokarm jak dostarczasz do organizmu za ma艂o w臋gli jeste艣 zamulona weglowodany to energia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1. Zbadaj tarczyc臋 2. Zbadaj tarczyc臋 3. Zbadaj tarczyc臋 膯wicz na tyle ile mo偶esz, du偶o na 艣wie偶ym powietrzu przebywaj. Zadbaj o zdrowie psychiczne, przyja藕nie, rozmowy itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jem chlebek ciemny , kasze , czasem ryz , od 2 dni gotowane jajka , duzo warzyw , czesto zupa warzywna , chude mieso i woda , rglodzic sie specjalnie nie glodze . Ach sama nie wiem co jest , Od 3 dni te tabletki Lykam linea detox na przemiane materii i pozbycie sie toksyn i zatrzymywanie wody w organizmie . Ktos tego probowal ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
palisz papierosy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
NIe , zadnych uzywek , zero fajek alkoholu nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
organizm sam potrafi pozby膰 si臋 wody z organizmu wystarczy pi膰 du偶o wody:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaczne wiecej przebywac na powietrzu , moze od tego sie zamulilam .Dzieki za wsparcie , jak nic nie ruszy przez miesiac to pojde zrobic te badanie na tarczyce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie tak sie zaczelo, moze i nie mam nadwagi ale np nie chudlam mimo cwiczen. Zmeczenie, powolnosc, slaba koncentracja, dwie kawy dziennie to norma.. albo go gorsza - ide na 2tyg urlop , codziennie spie do 10 i o 21 (! ) juz padam. -> Hashimoto i niedoczynnosc tarczycy. Nie zycze ci tego, ale warto sprawdzic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale mnie przestraszylas , u mnie kolezanka tak miala strasznie gruba byla .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja 偶eby zrzuci膰 zb臋dne kilogramy stosowa艂am suplement Fitness Authority z http://swiatsupli.pl/ i schud艂am 5 kg w dwa miesi膮ce. :) A jad艂am normalnie tylko ograniczy艂am s艂odycze i napoje gazowane. Powodzenia, najtrudniej zacz膮膰 a p贸藕niej sama zauwa偶ysz jak szybko znikaj膮 zb臋dne kg.

Udost臋pnij ten post

no wiesz nie poddawaj sie,musisz sie spiac w sobie i wiecej cwiczyc.jak odstawisz malego od piersi to bedzie gorzej schudnac....ja osobiscie jestem zadowolona z actislim nowego suplementu i on tez oczyszcza super organizm. www.actislim.pl,poczytaj sama:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najwy偶ej oceniany naturalny produkt odchudzaj膮cy, zawieraj膮cy wyci膮g z zielonego j臋czmienia. Niezwykle mocny spalacz t艂uszczu, kt贸ry dodatkowo zapewnia uczucie syto艣ci i korzystnie wp艂ywa na wygl膮d sk贸ry, w艂os贸w i paznokci. Zapraszam do lektury gifhttp://nplink.net/c6mituzr

Udost臋pnij ten post