Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból jąder

Polecane posty

Gość gość

Witam was od 2 tyg mam ból jąder tzn. Boli mnie tak jak by pod lewym jądrem, często bol występuje gdy zmarzne lecz nie tylko. 3 dni temu byłem w szpitalu z tym problemem zostałem zbadany. Doktor powiedzial ze jest wszystko ok, oddałem mocz bylo sprawdzone czy nie dostałem skrętu jąder. Mam jeszcze zrobic badanie ultra..... Nie pamietam dokladnie nazwy dostałem skierowanie (to jest to badanie ktore bada sie kobiete w ciaży by ocenić dziecko przyszlej mamy. Dodam iż ból nie trwa caly czas, bywa tak iż parę dni nic nie boli a nst. Jest ból przez pare godzin i znowu jest ok Plus nie wiem jak to opisac ale przy lewym jadrze na dole mam powiększone to co przylega do jądra nie wiem jak to sie nazywa Nie jest to ból bardzo mocny, lecz jest to dyskomfort dla mnie. Proszę o pomoc i rady Dziękuje

Gość gość
może żylaki powrózka nasiennego ? albo rak

Gość gość
po usg ci poweidzą co jest

Gość gość
To jest uczucie sciskanią, martwie sie tym

Gość gość
A nie bierzesz jakiś leków na zwiększenie produkcji nasienia ? Czasem od leków czy zastrzyków mogą boleć jądra. Po usg na pewno już lekarz wykluczy bądź zdiagnozuje jaka może być przyczyna

Gość gość
Mnie kiedys bolalo jadro to z kazdym dniem bolalo coraz bardziejposzedlem do lekarza i jak powiedzial ze wszystko ok to mi przeszlo rozumiesz?

Gość gość
Nic nie łykam, mam czasami nocne erekcje. Na początku bolało mnie między o***tem a jadrami a teraz czuje ucisk lewego jądra.

Gość gość
doładowało mi tel za 25zł hehe www.mux1.pl/r/5JVdoladowanie25

Gość gość
idz do lek ! mozesz miec raka

Gość gość
Dodam iż gdy występuje ból czasami jądra robia sie mniejsze

Gość gość
Nie straszcie go od razu rakiem. Lepiej iść do lekarza i sprawdzić jaka jest przyczyna. To wcale nie musi być nic poważnego. Może jakiś żylak albo przegrzałeś albo przemroziłeś jądra. Jądra są bardzo czułe na temperatury,ciasną bieliznę i urazy mechaniczne. Może się uderzyłeś a nie pamiętasz . Idź do lekarza!

Gość gość
Sądze że to nie rak bo bardzo by mnie bolało i to caly czas. Po 2 ból odczuwam wlasnie gdy zmarzne najbardziej. Po 3 bylem w szpitalu gdzie badal mnie doktor i powiedział ze nie ma o co sie martwic, tylko trzeba jeszcze zrobic to badanie podobne do usg. Czy jest możliwe że jądra są zaziębione?

Gość gość
Jeśli autor tego tematu jeszcze tu zagląda to proszę napisz co było z tymi jądrami u Ciebie ? Jaka diagnoza ? Mojego męża też zaczęły boleć i zastanawiam się co to może być