Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allien97

PIPERINE FORTE

Polecane posty

Gość allien97

Kiedys cwiczylam 2 miesiace ze zdrowym odzywianiem i schudlam tylko 1-2 kg max . Dlatego zamowilam tabletki Piperina Forte , bo mam nadzieje ze pomoga mi szybciej zrzucic zbedne kg :) . Mam troszke nadwagi i chcialabym w miesiac schudnac okolo 5 kg . Czy z razem z tymi tabletkami bylo by to mozliwe ? Ktos probowal ? I OD ILU LAT MOZNA STOSOWAC TE TABLETKI :))

Gość gość
mi się wydaję , że od 15-16 lat mozna juz to stosowac , ale nie dalabym sobie uciac glowy .kiedyś zamowilam te tabletki i czytalam ze mają one w sobie 80 mg kofeiny , a co prawda prawie kazdy nastolatek w tym wieku pije kawe . ale to tylko moje zdanie. może po prostu zapytaj mamy , lekarza? :))))

Gość asiaa89
Brałam te tabletki przed wakacjami i rzeczywiście 2 opakowania pozwoliły mi zrzucić kilka kilo z brzuszka. Są tam silnie skoncentrowane naturalne wyciągi, więc można je zażywać chyba niezależnie od wieku ;)

Gość sylwia_t
Jestem w trakcie kuracji z piperyną forte, w czasie dwóch tygodni schudłam tylko 1,5kg, ale słyszałam, że początki są najtrudniejsze, a później organizm się przyzwyczaja i już jest z górki, więc czekam na dalszy rozwój wydarzeń ;)

Gość sandra879
a ja czekam na dalszą relację, bo jestem ciekawa prawdziwej opinii o tych tabletkach :)

Gość zoja_s
@sylwia_t i jak tam idzie odchudzanie?? jestem bardzo ciekawa ile tłuszczyku już udało ci się pozbyć ;) a ja ciągle niezdecydowana kiedy i jaką metodą zacząć... :P

Gość sandra879
No właśnie, podziel się z nami efektami chudnięcia! ;)

Gość Wania8
Też słyszałam o takich tabletkach. Jak oceniacie ich skuteczność? Jeśli miałyby pomóc w zrzuceniu wagi to na pewno warto takie kupić i stosować. Tutaj http://pillspot.pl/forum/piperine-slim czytałam o takim suplemencie. Dość sporo osób teraz kupuje takie tabletki.