Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przytyłam 16 kg, czy uda mi się schudnąć? po jakim czasie?

Polecane posty

Gość gość

Przed ciążą ważyłam 50 kg, jestem w 37tc i ważę 66 kg. Strasznie się boje, że będę obrzydliwie wyglądać po porodzie i, że nie wrócę do swojej wagi...martwię się też, że moja pochwa sporo się powiększy i sex nie będzie ten sam :(

Gość gość
Ja przytylam duzo a teraz mi tylko 5 kg zostalo , a seks nie wiem , u mnie super . Zobaczysz jak urodzisz nikt tu nie jest wrozka....

Gość gość
Przed ciaza waga 48, na koniec 66, po porodzie od razu zeszlo mi 10, a w pierwszym tygodniu w domu 3. Reszta sama spadla w ciagu roku. Sama przytylam jednak 3 kg, bo korzystniej wygladam, bardziej kobieco.

Gość gość
Ja przytylam 30.po 9m zostalo mi 4 kg. Dasz rade. Duzo pracy przy noworodku i samo spadnie. ;)

Gość gość
Ja przed ciaza wazylam 48kg w ciazy przytylam prawie 30kg od porodu minelo niecale poltora roku a ja waze 54kg nie chce wracac do wagi z przed ciazy bo teraz wygladam super.Ty przytylas malutko wiec na pewno szybko nadwage zrzucisz o ile w ogole bedziesz ja miala :) Pozdrawiam

Gość gość
Ojeju dziewczyny dziękuje Wam z odpowiedzi, naprawdę podniosłyście mnie na duchu. Dziękuje :)

Gość gość
Ja tez duzo przytylam. Ale u mnie to byla woda, bo po porodzie 4 dnia jak stanelam na wage to mialam 7 kg mniej niz dnia poprzedniego. Pozniej 5 kg, i codziennie 1 kg spadal. W sumie po pologu zostalo mi 2 kg Ktore tez szybko spadly. Jezeli nie objadalas sie to samo ci spadnie.

Gość gość
ja w ciąży przytyłm 16 kg, wszystko zgubiłam po 1 miesiącu, a dziś (9 miesiecy po porodzie) jestem w sumie 26 kg chudsza, czyli waze 59 kg przy wzroscie 173cm... samo spadło przy karmieniu piersią

Gość gość
ta jasne, wszystkie 47 :O już wam się mózgi lasują od tych kup i zup, że aż mieszacie fakty :O

Gość gość
Ja przed druga ciaza wazylam 64 kg. Bylam dosc szczupla. W ciazy przytylam rowno 20 (moja gin mnie za to ochrzanila :-P) Corka ma teraz niecale 4 miesiace a ja waze 68 kg. Fakt, ze brzuch jeszcze widac, ale z tygodnia na tydzien jest mniejszy. Karmie piersia, jem wszystko, ale zdrowo, malo przetworzone produkty, duzo warzyw, owocow, kasze, malo bialego pieczywa (nie odmawiam sobie czekolady gorzkiej i domowych ciast typu brownie, szarlotka, sernik, drozdzowe). Staram sie tez kilka razy na tydzien cwiczyc, jakies sklony, wymachy, koleczka, brzuszki, rozruszanie stawow bolacych od dzwigania mojego babasa :-D . No i spacerki plus codziennosc z dwojka maluchow. ;-) I mam 35 lat. Mloda mama ;-)

Gość gość
gosć z 21! popieram Twoja wypowiedź, obecna na kafe mamy sa doskonałe! po jakim karrmieniu się chudnie? bzdury skąd tyle kobiet które mają problemy z wagą po ciąży? BO takie jesteśmy! jak bedziesz miała zbyt luźna pochwę to zrobisz sobie elektrostymulację i będzie ok,

Gość gość
Jesli ktoś miał problemy z wagą przed ciążą, to i po ciąży będzie się z tym borykał. niestety. A jak ktoś się "zapuści" - to już zupełnie inna historia...

Gość gość
podnoszę wypowiedź poprzedniczki/a