Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak wyszedl z moja kolezanka

Polecane posty

Gość gość

no wiec dzisiaj nie mam jakos humoru .moj chlopak mial wyjsc z kolega na dwor ,no normalnie sie zgodzilam ,okazalo sie ze tamten kolega zaprosil tez moja w sumie przyjaciolke ,ktora tez zna moj chlopak .pytali sie czy ja tez ide ale powiedzialam ze nie mam humoru i jakos nie chce wychodzic nigdzie .to poszli razem ,jestem jakos zla za to ,moja ''przyjaciolka'' oczywiscie chetnie tam poszla ,mowilam ze jakos mi sie to nie widzi a ona i tak miala to w d***e. dodam ze keidys sobie pisala z moim bylym ,co prawda gdzies to mialam no ale sam fakt..czy myslicie przesadzam ? i ze to normalna sprawa?

Gość gość
CHUJ CI W D**E

Nie wiem co ci doradzić ale trochę głupio że twój chłopak wyszedł z twoją koleżanką. Na twoim miejscu pewnie bym też tak mówiła jak ty ;). Ale nie wiem jak cię to gryzie to może spróbuj pogadać o tym ze swoim chłopakiem ale nie rób afery i nie osądzaj go prosto z mostu że cię zdradza czy coś bo wtedy pomyśli że mu nie ufasz. Po prostu spytaj się go na początek czy się dobrze bawił i nwm czy nie będzie o to zły (bo może chłopacy są różni) jak go zapytasz co robili (ale może cię uznać za lekko podejżliwą) Na pewno jak twój chłopak cię kocha to cię na pewke nie zdradzi. Może to tylko jego koleżanka i nie można tego od razu określić że cię zdradza a może to jest dziewczyna tego kolegi? No nie wiem ale w każdym razie nie osądzaj go o zdrade ;) Powodzenia :).

Gość gość
pewnie sa juz po trojkacie i 2 stosunkach

Gość gość
po co udzielac debilnej odpowiedzi ?zycia nie macie kurde..pod kazdym postem znajda sie tacy.chcialam normalnej porady ,okiem kogos obcego.

Gość gość
No przecież zaproponował Ci, zebyś też szła, nie chciałaś...Ach te dzieci.

Gość gość
mamy po 20 cos lat wiec gdzie tu dzieci ?

Gość gość
ale co to znaczy u cienie na dwór? na spacer czy na całonocna balangę w klubie