Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tnę się

Polecane posty

Gość gość

no tak , nie oczekuje od was odpowiedzi ja chce tylko o tym napisac ... tak po prostu ... tnę się , dlaczego ? żeby zadac sobie bol , dlaczego ? poniewaz uwazam ze zasługuje tylko na bol , no bo na co moze zaslugiwac ktos taki jak ja , ba ja nawet nie zasluguje na to zeby zyc ... uff .. wyrzuciłam to z siebie . Moze malo was obchodza cudze porazki , ale to tu napisalam , a tak na marginesie to nie prowokacja .

Gość gość
Ja też nienawidzę samej siebie, kilka razy dziennie powtarzam to na głos, albo śpiewam "I hate myself and I want to die", szczypię się w uda, przedramiona, uderzam pięściami w ścianą albo piętami o podłogę - robię wszystko, żeby się rozładować, dzięki temu nigdy się nie pocięłam. Mam tak od ponad 15 lat! - na co dzień pracuję i uchodzę za najbardziej pogodną osobę w otoczeniu - pozory :( Postaraj się znaleźć coś zastępczego na rozładowanie swojej nienawiści, bo cięcie się to najgorsze rozwiązanie.

Gość gość
a co waszym zdaniem przeskrobałyscie,ze tak sie nienawidzicie ??

Gość gość
czasami nawet walę głowa w sciane zeby sie nie pociac :( wlasnie pozory ja czasami sie smieje zeby nie wybuchnąc placzem :(

Gość gość
Dziewczyny, ja niedawno tez sie ciełam....dzis uwazam, że zycie jest piękne. Nigdy bym sie po sobie nie spodziewala tego..tego ze kiedys bede szczesliwa ot tak sobie.Jestem samotna, niedawno rzucil mnie facet po 5 latach zwiazku, przepilam i przeryczalam 2 tygodnie a dzis,2 miesiace po tym jestem najnormalniej w swiecie szczesliwa:))) I tego Wam zycze. Nie warto sie ciąć, Zawsze po burzy wychodzi slonce. P.s. Zebyscie wiedzialy ile razy narozrabialam w swoim zyciu...ufff. Ostatnio siedzialam na dołku,ponizana i kopana :) ale to przez moją glupote. Tez sie cielam i chlałam do upadlego i tak sie to skonczylo .:))) Trzymajcie sie :))))))

Gość gość
Olunia ,nie rób tego proszę..jesteś super. szkoda mi Ciebie.s

Gość gość
bo nic nie potrafie zrobic dobrze , wszystko chrzanie .

Gość gość
dziekuje za dodanie otuchy , mam nadzieje ze kiedys sie od tego uwolnie ps. ciesze sie ze ci sie udalo , pozdrawiam :)

Gość gość
gość dziś Tak jakoś wyszło. Od małego czułam się gorsza i już mi tak zostało, ale ciągnę dalej na tym padole. Po prostu moja niska samoocena mnie dobija i już. Chciałam się nawet zabić w wieku 12 lat, wyciągnęłam noże... i stchórzyłam. Co zabawne cieszy mnie wszystko co w około, a to co we mnie - nienawidzę.

Gość gość
no i dobrze ci tak tępa k****, kogo to obchodzi? :classic_cool:

Gość gość
kto nie przezył czegoś takiego nie zrozumie ...

Gość gość
nie zezsraj się :classic_cool: jak najbardziej "przeszłam" to samo. Tylko po co to piszesz? Po co się tym chwalisz? ja i nie wymagałam akceptacji. to choroba i powinnaś się tego wstydzić a nie o tym pisać. Dla mnie jesteś szmatą, bo narażasz innych zagubionych ludzi pisząc, że "to ulga". Nie, to nie ulga, to ulga tylko przez sekundę.

Gość gość
moglabys byc troszeczke kulturalniejsza w wyrazaniu swojej opinii , bo z tego co tu czytam to ty zwykla prostaczka jestes ... jestem szmata no i co z tego ? juz nie raz to od swojego ojca uslyszalam jak byl pjany , ty nie wiesz ze musialam ukrywac siniaki w szkole , ale to nic nie przjmuj sie , juz sie przyzwyczailam do tych wyzwisk ublizaj mi ile chcerz , i tak mnie to malo obchodzi , tylko ci wspolczuje zreszta co ja sie produkowac bede ... ludzie juz tacy są