Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pająki i węże

Polecane posty

Gość gość
Mam dostęp do różnych terrariów więc jeżeli jesteś zainteresowana jak pisałaś to pisz :)

Gość gość
Kurczę co się dzieje z forum. Napisałam wcześniej post, że mam dostęp do wielu terrariów więc jeżeli dalej szukasz pomocy w tym zakresie to pisz.

Gość gość
Przepraszam za opoznienie. Teraz jestem na tel ale jak bede na lapku to odpisze :)

Gość gość
A i jezeli chodzi o zaplate to nie, ja zamierzalam przekazac a nie sprzedac. Podam Ci jutro mail, bo dzisiaj jestem wykonczona po calym dniu pracy, do uslyszenia!

Gość gość
Jestem cały dzień w pracy i rzadko czytam Kafeterię, poza tym nie chciałabym prywatnych informacji opisywać na publicznym forum (czyli dotyczących dostępu do terrariów). Zostawiam Ci kontakt maria.wilanowska@o2.pl i pozdrawiam.

Gość gość
Ewentualnie jeżeli nie chcesz pisać to podam Ci mój telefon służbowy, ale w mailu można zawrzeć więcej informacji. Prosiłabym (jeżeli jesteś zainteresowana) żebyś się odezwała do końca weekendu, bo później wyjeżdżam na konferencję do Niemiec.

Założyłam sobie konto, podam nr i pod koniec dnia stąd skasuję, bo nie chcę żeby dzwonili do mnie jacyś idioci dla zabawy. Ta sprawa terrarium wymaga dłuższego opisu, dlatego mimo wszystko lepiej byłoby kontaktować się przez mail, ale jak uznasz. Pytaj o wszystko jeżeli chcesz coś wiedzieć.

Cappuccetto moja droga, dostałam od Ciebie sms ale zapomniałam, że teraz nie mam jak odpisać bo muszę doładować konto. Musimy zaczekać albo jeżeli chcesz popisać teraz to na mail, albo zaczekaj, jak chcesz :)