Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SAMOTNI 35 LATKOWIE

Polecane posty

Gość gość
Przystojni dla samych nas nie mowie że macho, alvaro bóg wie co. .

Gość gość
Wolę być sam. Związki za dużo nas mężczyzn kosztują pieniędzy, czasu, energii, nerwów, poza tym mam wygórowane wymagania i wiem o tym doskonale. Ciężko znaleźć niepijącą, niepalącą, dobrze wychowaną,szczupłą, kulturalną, spokojną kobietę. Takie moje odbicie. takich kobiet już nie ma wśród 20 latek.

Gość gość
O takim wieku chciałbyś mieć 20latke? 15 lat różnicy?

Gość gość
Jaki przedział jest dla was mężczyźni w wieku 35? Hmm:>

Gość gość
moi znajomi 35-latkowie (nawet samotni 40-latkowie) prowadzają się z 18-stkami :P mój znajomy 36-latek nawet w tym roku na studniówkę się wkręcił. Moim zdaniem Ci samotni po prostu są za bardzo nastawieni na przyjemne życie. Na przykładzie moich kolegów - co weekend ostra popijawa, nowa panienka - a wciągu tygodnia praca. I tak to wygląda...

Gość gość
Moj od niedawna byly ktory ma 38 lat (ja mam 36 lat) wlasnie sobie poznal takie 25 letnie poczciwe dziewcze z polskiej wsi (mieszkamy za granica) z katolickiej rodziny. Po dwoch miesiacach znajomosci z dziewczatkiem moj byly nagle chce z nia zakladac rodzine, miec dzieci. Natomiast dziewczatko... dziewczatko ktore jeszcze jest mezatka juz wkrotce przestanie nia byc bo przeciez na jej drodze stanal o 13 lat starszy napuszony kogut ktory zapewnia ja o wielkiej milosci. Maz dziewczecia przechodzi zalamke a ta idiotka z wdziekiem baletnicy dobija nieboraka mowiac mu ze chce byc z moim bylym i jeszcze taktownie go informujac ze sypia z moim eks. Rozstalismy sie miesiac temu po 8 latach zwiazku. On jest z nia od 2 miesiecy. S'' K'u r 'w y 's y n y jedne.

Gość gość
ja mam 37 lat i jestem od 5 miesięcy z pewną 19 latką w związku. Do tej pory nie miałem dziewczyny i to ona jest tą pierwszą i mam nadzieję jedyną.

Gość gość
Nie jestem samotny, jestem sam i nie narzekam ;)

Gość gość
sam z wyboru?;)

Gość gość
gość dziś takie życie wybrałem. Samemu mi lepiej xxxx A nie lepiej byłoby z drugą osobą?

Gość gość
mozna tak powiedziec ;) na razie to moj wybor ale zdaje sobie sprawe ze to do czasu, w koncu spotkam ta ktora pokocham :)z wzajemnoscia ;)

Gość gość
czyli nie chcesz bys sam?;)

Gość gość
Chyba jednak nie :D

Gość gość
Też jestem sam. Mam 36 lat. Chciałbym kiedyś założyć rodzinę i być wspaniałym tatą.

Gość gość
ja mam 33 lata,bardzo chciałabym mieć kogoś się do kogo mogłabym się przytulić,porozmawiać,kochać się co noc,spędzać razem święta,wakacje....ale na mojej drodze dotąd albo napaleńcy,albo zboczeńcy,albo żonaci-twierdzący że są w trakcie rozwodu...albo niepoważni chłopcy... gdzie ci mężczyźni.....orły , sokoły :D jestem wolna,panna,mazowieckie,długie blond włosy,niebieskie oczki,1,70 wzrostu,ok.70 kg.nie pale. uśmiechnięta i pogodna. miła i wrażliwa.spokojna,tolerancyjna. może jest ktoś zainteresowany ? :D może za chwilę nie będę samotna ;D

Gość gość
Ja mam teraz 24 lata ale w wieku 35 lat też będę wolny. Równolatki mnie nie chcą bo wolą facetów po 30 :(

Gość gość
każdy facet to zbok, 30+ są całkiem skrzywieni :O anal, chłostanie rzemykiem po skutkach, odbicie dłoni na pośladkach, wyciąganie warg sromowych ustami :O

Gość gość
fuj :-( lubię seks ale takie udziwnienia jakoś mnie nie kręcą.... naprawdę o normalnego faceta ciężko w tych czasach

Gość gość
nie jestem zboczony :D:D

Gość gość
skoro 35 i 40 latkowie chcą dwudziestolatki to się już nie dziwię czemu są samotni, taka dwudziestolatka takim dla niej "starym piernikiem" się zabawi i nic więcej

Gość gość
i nie chce 20latki :D takie przygody mam juz za soba kiedys tez mialem 20lat ;)teraz jestem powaznym facetem i chce powaznego zwiazku.

Gość gość
naprawdę o normalnego faceta ciężko w tych czasach x Jest takich pełno i zostają sami do 30 i często też po 30

Gość gość
bo coraz trudniej o normalna kobiete ;)

Gość gość
14:29 jest takich pelno?? jakoś nie zauważyłam, raczej pełno po 30 tce jest seksoholików, rozwodników, alkoholików i agresywnych od których wszystkie kobiety uciekają

Gość gość
tak jak sfrustrowanych i zdesperowanych kobiet :D

Gość gość
14.36 nic z tego co wymienilas :D jestem wyjatkiem ?! nie sadze ;)

Gość gość
gość dziś 14.36 nic z tego co wymienilas smiech.gif jestem wyjatkiem ?! nie sadze oczko.gif x Bo ona pisała, na których leci

Gość gość
nie badz gosciu zlosliwy :P napisala, ze wszystkie uciekaja :)

Gość gość 35
samotni 35 + to zazwyczaj rozwodnicy zarówno kobiety jak i mężczyźni.Mężczyźni po rozwodzie wiążą się z młodymi bo nie chcą ponownie pakowac się w związke z dojrzałą kobieta, która zna swoją wartość , wie czego chce od życia i partnera. natomiast kobiety 35+ no cóż nie są już dziewczynkami 19+ i trudno im znaleźć partnera "do tańca i do różańca" z poprzednich związków często są dzieci a faceci też nie koniecznie chca się z takimi kobietami spotykać.

Gość gość
a ja nie jestem po rozwodzie,ani nie mam dzieci. wolna,panna,tylko brak mi szczęścia by spotkać wyjątkowego i wartościowego mężczyznę. a być z kimś,aby być to nie dla mnie...