Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SAMOTNI 35 LATKOWIE

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś sam do siebie szacunku nie ma to sie szmaci a potem to juz nawet kac moralny na takiego nie działa,zero szacunku do siebie =dno.

Gość gość
23:02,żałosny typek,nieszczęśliwy przygłup tylko udaje ze tak mu dobrze,bo nie ma wyjścia.Zadna wartościowa kobieta sie nim nie zainteresuje,z byle jaka byc to lepiej być samemu,żall mi takich nieudaczników,co sie tylko przechwalają a na ręcznym jada albo qrwe wychacza co za kase daje.Tez mi przyjemność z taka co juz ja wcześniej tysiąc miało innych.Ale to są snoby .I jeszcze sie chwali i cieszy bezmózg!!!!

Gość gość
Facet z klasą,z kasą ma atrakcyjna,wartościowa kobiete która przy nim jest.I tak jest i będzie jak swiat światem.A debil ma rochadełka i sie cieszy.Nie widzi ze mozg mu sie dawno zlasował,nie ma poważania w spoleczenstwie,smieszny jest i sie śmieją z takiego człona.On nie zdaje sobie z tego sprawy jaki jest głupi.Ale jak ktoś sie głupi urodził to głupi umrze.

Gość gość
wtf?! :D to moja sprawa co robię jak żyję, tobie nic do tego, po goryczy wypowiedzi, co piszesz raczej ciebie dotyczy... ja nie narzekam :)🖐️

Gość gość
Jest tu dziś taki 36-ścio latek?

Gość gość
może :)

Gość gość
Może jesteś mój kochany? Wiem że tu zaglądasz; ** Twoja A..

Gość LL
Taki to znaczy jaki? Dlaczgo nie uzywacie chocby najglupszych, ale indywidualnych nikow?

Gość gość
11:33,no nie narzekasz,nawet nie masz sie komu wyżalić tylko obcym na forum trujesz.Raczka nie boli?W głowie wszystko okej?Oj chyba boli od tego machania cooooooooo?Kazdy orze jak może hehehe.

Gość gość
8:49,300%racji ale mośki nie pojmują za trudne dla nich ,to wykracza poza zakres gimnazjum.

Gość gość
heh, co za uparciuch, nikomu się nie żale, bo nie mam powodów :D a czy rączka boli sam/a wiesz najlepiej... chyba że jesteś oschły/a jak badyl :)