Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy suka sie szczeni znacie sie na porodach?

Polecane posty

Gość gość

hej moja 2 letnia suczka york wczoraj zaczela sie szczenic urodzila 2 szczeniaki jeden 1 byl niezywy drugi zyje , ale suka sie dziwnie zachowuje dyszy sapie i ma skurcze jak przy porodzie czym to moze byc spowodowane dodam ze suka nie miala niestety usg i nie wiem ile pieskow powinna miec?

to ja tylko chciałam dodać, że taka z ciebie pańcia, jak z koziej d**y trąba nie zadbałaś o sukę w ciąży i nie dbasz o sukę podczas porodu to teraz, baranie, sukę z jednym żywym młodym do kartonu (bo podejrzewam, że o czymś takim jak transporter to nawet nie słyszałaś) i do weterynarza na badanie!

Gość gość
wczoraj kolo 18 jak urodzila 2 czulam jakby miaka taka kulke w brzuchu nadal i nie wiem czy to nie szczenie

Gość gość
Ewa zamknij paszcze śmierdząca szczurzyco! Spokojnie autorko, nie panikuj. Psinka rodzi teraz zapewne łożysko, nie denerwuj się. Daj jej ciepłego mleka i wymość kocem posłanie i będzie ok. Małemu piesku nalej mleka do spodeczka i dawaj łyżeczką jeżeli maka nie może karmić. Możesz mu drobiowej szyneczki podrobić palcami.

Gość gość
nie wiesz jaka mam sytuacje to sie nie odzywaj ok dbalam podczas porodu podawalam wode sprawdzalam temp.. I do tego dzwonilam do weta ,w nocy a cala noc nie spalam zeby jej sie nic nie stalo i jej pilnowalam

Gość gość
Nie reaguje na Ewe. Ona spała ze swoim pasierbem.

Gość gość
dziekuje za rade tylko sie boje o nia i o malca bo ona caly czas wychodzi z lozeczka i sie prezy a nic nie idzie a maluszek przerazliwie skomli za nia

Gość gość
To nie jest dobre miejsce na tego typu pytania. Zadzwoń do weta! Będzie ok :)

tak dbalaś, ze przez 60 dni nie miałaś czasu zawieźć jej na usg no wodę dawałaś, wspaniale pewnie pomnik trzeba ci wystawić! i nie żadne mleko krowie psu a już pomysł karmienia mlekiem krowim i wędliną!!! jednodniowego szczeniaka??? ty widziałaś wo ogóle jak wygląda jednodniowe szczenię? łyżeczką karmić? czy ty, gościu, jesteś normalna? czy dziś z rana ktoś cię z rąk wypuścił prosto na próg?

Gość gość
Nie zwracaj uwagi na Ewę. To znana wariatka, jest szurnięta.

Gość gość
Jedz do weta idiotko a nie patrzysz jak pies sie męczy, co z ciebie za czlowiek ? Kasy ci zal ? Biedna psina skoro urodzila jedno martwe a teraz sid meczy to coz jest nie tak.

Gość gość
Co za... Patrzy jak pies sie meczy i zamiast jechac do weta to siedzi na kafe, koszmarna jestes.

Gość gość
ej sami jestescie idiotki suka juz dawno w domku' z szczeniaczkiem lezy jest po cesarce .i czuje sie juz lepiej a o psa lepiej dbam jak o siebie.

Gość gość
Autorko i co w końcu było pieskowi?