Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profil użytkownika Emma Kwasnica

Polecane posty

Gość gość

Jeśli siedzicie teraz na FB to koniecznie wpiszcie w wyszukiwarke "Emma Kwasnica". To jest profil dziecio-laktacyjenej wariatki. Ona tam te swoje karmiące, bardzo zużyte zwisy wstawia bez problemu. Ba nawet zdjęcie po tym jak urodziła n ałóżku w domu i od razu dała noworodkowi swojego zwisa, nawet pepowiny nie przecieli. Jeszcze ma przepis na łożysko.

Gość gość
zglaszam ten profil, jest narawde oblesny!!!!!

Gość gość
Jezu serio? Ona jest psychicznie chora jej nikt wcześniej nie zgłaszal, że ten profil istnieje? Jeszcze ma swoich chorych fanów... świat sie kończy, ta baba jest uwsteczniona

Gość gość
boże jeszcze to zddjecie w tle fuuu kawal zwisa z oblesnym sutem

Gość gość
mi zablokowali profil po tym jak napisałam że cygany to brudasy... pracownycy fb to zydowskie świnie

Gość gość
Fuj, właśnie natrafiłam na ten profil i chyba zwymiotuję. Fejsbuk usuwał foty, na których babka siedziała w wannie i ŁOKIEĆ jej wystawał z piany wyglądając jak cycek!Jak jest cycek to usuwają. Chyba, że obok leży dziecko - to już jest wszystko w porządku?! Plus zdjęcia łożyska przed i po UGOTOWANIU??? Ta kobieta jest chora! Jak chce tak żyć to niech sobie żyje ale umieszczać takie zdjęcia w internecie to jakiś chory, popieprzony ekshibicjonizm!

Gość gość
pracownycy fb to zydowskie świnie x może cygańskie :D