Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antośka_o

kosmetyczka

Polecane posty

Gość Antośka_o

Jak często powinno się chodzić do kosmetyczki? Jak często wy chodzicie?

Gość joanka_k
To zależy co przyjmiejsz za normę oraz w jakim stanie jest Twoja cera. Ja bardzo rzadko jestem gościem u kosmetyczki, głównie depilacja, od pewnego czasu myślę nad laserem.

Gość gerania
Ja jak chcę dobrze wyglądać to robię sobie w sama maseczkę i decyduje się na wyjątkowy makijaż. Pani Magdalena Kordowicz zdecydowanie jest najlepsza. Zawsze zaproponuje coś w czym czuje się wyjątkowo.

Gość anitka_f
Ostatnio dostałam od męża karte upominkową do kosmetyczki i był to chyba najlpeszy prezent jaki mi kiedykolwiek kupił.

Gość gość
No to masz super męża, a gdzie Cię zaprosił.

Gość anitka_f
Salon Yennefer w Warszawie. Świetna obnsługa, na pewno wrócę tam nie raz.

Gość gość
Kiedy byłam ostatnio w Krakowie zatrzymałam się w Papayi na parę drobnych zabiegów. Byłam naprawdę zaskoczona jakością obsługi, polecam wszystkim! www.studiopapaya.pl

Gość gość
Ohhh ;) Ja do Pięknej i Bestii moglabym chodzić codziennie <3 Ale w rzeczywistości chodzę jakieś 3- 4 razy w miesiącu ;) Ale to dlatego, że uwielbiam ten salon... nie wiem, czy jest tu ktoś z Bialegostoku , ale jeśli tak, to niech się tam wybierze. Zaczęłam od depilacji, zrobiłam makijaż permanentny, pielęgnacje stop i dłoni, a teraz chodze na relaksacyjne zabiegi tam. Atmosfera wspaniala, ceny bardzo w porządku.

Gość TreleMorele1987
hehe, co za nazwa :) a ja co jakiś czas odwiedzam ten salon, ponieważ cennik jest dla mnie odpowiedni: http://www.kosmetyka-estetyczna.pl/cennik.html i zapisuję się do mojej ulubionej kosmetyczki - Żanety Żywiałkowskiej która wykonuje makijaż permanentny brwi :)

Gość gość
Ja ostatnio chodzę bardzo rzadko, ale chciałabym to zmienić. Ostatni raz byłam chyba dwa miesiące temu jak nie więcej na przedłużaniu rzęs u P. Deviron. Tak to chodzę na regulację brwi i paznokcie.