Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiacrazy

dzis zaczynam kopenhaska..ktos ze mna???

Polecane posty

Gość kasiacrazy

Jak w temacie..dzisiaj zaczynam kopenhaska Mam 45 lat i pierwszy raz zrobię siebie jakąkolwiek dietę (raz robiłam oczyszczającą głodówka parę lat temu..super Lubię jeść ale do tej pory mimo trojki dzieci zawsze miałam super figurę..ale niestety wiek i ostatnia ciąża zrobiły swoje..muszę zrzucić ok 8 kg..a jem niesystematycznie..późno..i am nadzieje,że kopenhaska oprócz kilogramów przygotuje mnie do zmiany nawyków , które chce po niej zmienić. Duzo czytam..i wiem ile jest za i przeciw..ale już postanowiłam. chętnie tylko zapytam czy te Panie które już stosowały cokolwiek zmieniały w tej dicie czy tylko rygorystycznie każdy punkt i jakie są efekty?? No i może ktoś zacznę ze mną..będziemy się wspierać jestem z Wrocławia..może ktoś tez..i później będziemy razem ćwiczyć itp??? Milego dnia Kasia

Gość gość
Dziś zaczęłam :) pierwszy dzień za mną. Dietę stosowałam półtora roku temu... zgubiłam około 5 kg... potem zaczęłam się po prostu zdrowiej odżywiać... rezygnacja z ziemniaków, makaronu, białego pieczywa... więcej owoców, warzyw... dodałam też ćwiczenia z Ewcią Chodakowską... 6 dni w tyg skalpel.. po trzech tyg było naprawdę super ! Przez zimę troszkę się zaniedbałam więc zamierzam wziąć się ponownie za siebie :) Koleżanka poleciła mi również Apetiblock więc zobaczymy jak to będzie :) Powodzenia życzę ! :)

Gość gość
ja schudłam na kopenhaskiej 8 kg, ale trzeba pamiętać potem żeby nie zacząć znowu żreć bo będzie jojo

Gość gość
Słuchajcie, gorąco odradzam dietę kopenhaską... moja mama była na tej diecie 10 lat temu wraz ze swymi koleżankami z pracy i masakrycznie przytyły póxniej... To nie jest dobra dieta, głodzisz się na niej, woda spada, spadają Ci mięsnie i jesteś wykonczony a potem organizm jest tak wyczerpany, że to sielniejsze od niego i MUSI się nażreć po tych 2 tygodniach i dalej... Najlepsza dieta to ŻP- żryj połowę, plus ćwiczenia, NIC INNEGO nic wam nie da kobiety!! Ta dieta spowodowała, że moja mama po pół roku była jeszcze grubsza niż przed i do tej pory nie może schudnąć. Jakim cudem może być to zdrowa dieta? Jadłospis całkowity jednego dnia to np. jedno jajo, liść sałąty, sucharek, kawa i kawałek sera - i to wszystko co w danym dniu wolno zjeść, a są dni kiedy tylko jajko i kawa raz dziennie i koniec. KTO BY TO WYTRZYMAŁ.