Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy taka bluzka pasuje na chrzciny ?

Polecane posty

Gość gość

Biała z koronki . Z przodu kokardą . Rękawki tez z koronki Przód nie przebija . za ty tył jest sama koronką zerwać stanik . Co myślicie ?

Gość gość
Chodziło o to ze z tyłu widać stanik :-) Jest sama koronką bez podszewki ... przepraszam za błędy ..

Gość gość
ja bym tak nie poszla na chrzciny, przeswity wygladaja tanio , chyba, ze podszyc to jakas podszewka

Gość gość
Naprawdę ? Kupiłam taka dziś . mąż zachwycony . brązowa mówi ze pasuje i siostra tez a ja wciąż mam wątpliwości .... nie chce wyjść na głupia ...

Gość gość
Do kościoła coś załóż na to, żeby nie było widać pleców, potem to już wiadomo że możesz w takiej być na uroczystości.

Gość gość
cos m pod spod, top?

Gość gość
Albo na to żakiet, sweterek co tam pasuje, potem na uroczystości ściągniesz, i będziesz już sobie śmigać w bluzce.

Gość gość
Autorka - ok dziękuję dziewczyny . czyli wychodzi ze mogę iść . Dziękuję w sumie w kościele i tak pleców nie będzie widać .bo kurtka .

Gość gość
Dziękuję w sumie w kościele i tak pleców nie będzie widać .bo kurtka . xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx czyli pasuje, powodzenia!

Gość gość
Sądzę, że taka bluzka tak średnio będzie odpowiednia na chrzciny. Na allinside.pl widziałam ładną koszulę, białą, ale bez przesady, nie wygląda jak na rozpoczęcie roku szkolnego, jest cudna, a można ją dodatkowo założyć na inne okazje