Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmm

Nie jajeczkuje?

Polecane posty

Witam wszystkich, Ostatnio bylam u ginekologa w 26 dniu cyklu, po wykonaniu usg dopochwowego stwierdzil ze nie jajeczkuje. Mam regularne cylke 28 dniowe. Chcialam zapytac czy on mogl to stwierdzic?? Powiedzial ze nie ma pecherzykow , ze nie ma nic, ze nie jajeczkuje. Prosze napiszcie co o tym myslicie, co zrobic?

Gość gość
Zrób monitoring cyku mniej więcej od 12 dc i wtedy można coś stwierdzić a nie w 26 dc... Najlepiej u innego lekarza...

Dziekuje za odpowiedz, tak własnie myślalam żeby u innego lekarza..

Gość gość
a moze endometrium bylo cienkie? takie jedno badanie usg na pewno nie stwierdzi czy kobieta jajeczkuje czy nie

Niestety nie wiem czy endometrium było cienkie, poniewaz nic nie powiedzial, nie dal rownież zadnych wynikow. Mój lewy jajnik wywolal u niego usmiech i dziwna mine, wiec zapytalam czy jest cos nie tak z nim a on na to ze jest podluzny i potem powiedzial o tym ze nie ma pecherzykow ,ze nie jajeczkuje, byl to lekarz z nfz , powiedzial ze mam sobie sprawdzic hormony tarczycy, anty tpo i prolaktyne sprawdzialm mam leciutko poniesione anty tpo reszta ok, na kolejnej wizycie stwierdzil ze nie jest zle jak zobaczyl wyniki i dal recepte z metformaxem, ze pewnie mam cukrzyce nie wykupilam poniewaz bez zadnych badan tak stwierdzic, powiedzial ze jak schudne po tych tabletkach 5 kg to zeby sie nie przejmowac ja juz jestem bardzo szczupla 5 kg mniej to bylby juz zal. Na tej wizycie juz nie wykonal usg dopochwowego. Dlatego wlasnie to wszystko mnie dziwni i jest dla mnie niezrozumiale z tym usg dopochwowym czy tam zawsze widac pecherzyki nie zaleznie od fazy cyklu czy wlasnie przed okrsem ich nie widac?