Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalany laptop

Polecane posty

Gość gość

witam, wczoraj zalalam laptopa ( woda gazowana) myslalam ze wylalo sę tylko na powierzchnie, bo nic sie nie stalo bezsposrednio po zalaniu, jeszcze przez godzine normalnie chodzil mi laptop. jednak padla mi bateria i go wylaczylam. po czasie wlaczylam go znowu i podlaczylam do ladowarki no i klawiatura sie zepsula. znaczy polowa gdy wpiszy literkie q , w lub e wyskakuje mi 'qwe' jesli wpisze literke a, s lub d, wyskakuje'asd' jesli z, x , c to wyskakuje'zxc' oprocz tego wszystko jest niby okej, od razu jak zobaczlam ze ejst cos nie tak, to wyjelam baterie z laptota i odwrocilam go do gory nogami zeby sie suszyl, a ekran wzielam do tylu(tak pisalo w necie) w takim stanie jest uz okolo 19 godzin, chcialam sprawdzic czy juz dziala i dalej jest to samo. Czy klawiatura "sama sie naprawi" czy moge zrobic cos jeszcze?

Gość gość
kupke

Gość gość
możesz odkręcić i go powycierać mi też raz się zalał ale tylko na ekranie była taka plama wzięłam ją suszarką i nie ma po niej śladu

Na telefony działa wsadzenie do ryżu, nawet po jakimś czasie od zalania, ale jak wsadzić do ryżu całego laptopa to nie wiem, musiałabyś chyba całą półkę ryżu w biedrze wykupić.

Gość gość
no wlasnie czytalam, ze nie mozna suszycz laptopa

Gość gość
znaczy suszyc suszarka