Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ortopeda w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej,czy ktoras z Was miala konsultacje ortopedyczna przed porodem? Co dokladnie lekarz powinien zmierzyc? Chodzi mi o to,zebyb stwierdzil czy moge rodzic sn. Ortopeda,do ktprego ide delikatnie mowiac nie nalezy do sympatycznych lekarzy i nie chce wyjsc na idiotke albo,zeby mnie wyrzucil z gabinetu z tekstem,ze nie wiem czego chce,a on tym bardziej nie ma pojecia o co mi chodzi (zdarza mu sie wypraszac pacjentow z gabinetu).

Gość gość
Tego nie mierzy ortopeda a ginekolog Mierzy sie miednice mniejsza, specjalnym cyrklem mierzy sie rozstaw kolców kości biodrowych miednicy Poszukaj w necie hasła niewspółmierność porodowa

Gość gość
Ginekolog wlasnie kazal mi pojsc na konsultacje ortopedyczna i okulistyczna. U okulisty juz bylam i zostal wlasnie ortopeda,ale jestem kompletnie zielona i nie mam pojecia co dokladnie powinien sprawdzic.

Gość gość
Slyszalam tez,ze wskazania do cc ocenia wlasnie ortopeda i on moze wystawic zaswidczenie po badaniu. Bola mnie strasznie biodra jakby rwa, spojenie lonowe mi strzela przy kazdym ruchu. Czy ktoras z Was miala zaswiadczenie od ortopedy,ze porod powinien byc rozwiazany przez cc? Z jakich przyczyn?

Gość gość
Spróbuj w CM Gamma. Tam pacjent jest pacjentem a nie przedmiotem badań. Na pewno rozwieją twoje obawy i załatwią sprawę porządnie. Mają najlepszych specjalistów z dziedziny ortopedii.

Gość gość
Tu autorka. To juz nieaktualne,bo 3tyg temu urodzilam :P ale dziekuje za odpowiedz ;))