Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto lepszy jako zwierzęcy przyjaciel PIES czy KOT?

Polecane posty

Gość Finlandia_w_Szklance
tak, ty już setki razy byłaś w ciąży, mam nadzieje że jesteś bezpłodna po tym co np. powiedziałaś Lady Love czy innym kobietom w ciąży

Gość 34534435
Zdecydowanie pies xxxx Zdecydowanie kot

Gość gość
Noxelia rozmawiasz jeszcze z Kciukiem?

Gość gość
noxa nie rób off topa i spier/dalaj stad jednak nie potrafisz zyc bez kafe zalosny nołlajfie

Gość koteczeklunuch
Kot ! Mój piękny czarny kocurek, który mruczy na mój widok i sroży się na widok psa sąsiada. Maluszek!

Gość Kitta
Ludzie nie kłóćcie się już! Każdy chce udowodnić swoją rację, ale to temat rzeka. Wszystko zależy od człowieka. Ja kocham koty najbardziej ze wszystkich zwierząt, a mój mąż psy i nie kłócimy się o to. Jedni wolą psy, drudzy koty, trzeci chomiki, a inni co innego. Ale pisanie, że takie zwierzę jest głupie i śmierdzi jest bardzo niekulturalne i obraźliwe dla właścicieli tych zwierząt. Tak wogóle ja z mojją kotka wychodzę na spacery, (jeśli mozna to tak nazwac) i to ta dzika. Tyle, ze mieszkam na wsi i za domem mam laki i las. Ona idzie obok mojej nogi i lasi sie do mnie. :) za to spacery z moimi psami wygladaja tak, ze ciagna smych jakby przed nimi szla suka majaca cieczke. Cale ramie boli. :/ Autorko zastanów się do jakich zwierząt czujesz większą sympatię.

Gość gość
up

Lubię tylko konie. Mój pokój jest za mały więc nie trzymam w domu ulubionego zwierza.☺

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Upuje