Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Weganskie przepisy. Sa tu jacys weganie?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos z was jest weganinem i zna jakies ciekawe przepisy? Szczegolnie chodzi mi o takie latwe w przygotowaniu i malo czasochlonne.

Gość gość
up

Gość gość
poszukaj sobie na forach wege. Ja nie jestem weganką ale kiedyś pewnie będe. Robie pyszne spagetti,ale to pewnie umiesz

Gość gość
Nie. Kocham mięso.

Gość gość
Tak na spaghetti mam kilka przepisow ;-) Uwielbiam ze szpinakiem;.)

Gość gość
Po weganskich potrawach się strasznie pierdzi. Po humusie, chociaż bardzo lubię. Wczoraj zjadlam makaron z tofu, szpinakiem, sezamem i mlekiem kokosowym,pierdzialam okropnie. Poza tym to nie jest zdrowo ciągle jeść weganskie potrawy. Nie przesadzajcie z tym ze nie można jest jajek, są bardzo zdrowe.

Gość gość
Ja jestem weganka i nie mam problemow z gazami;-) Wszystko to kwestia laczenia skladnikow/przyzwyczajenia i sklonnosci. Czasami po soczewicy czy fasoli mam wzdecia, ale to nie trwa dlugo wiec idzie wytrzymac;-) Swoj sposob odzywiania uwazam za bardzo zdrowy, co nie znaczy ze potepiam innych za jedzenie miesa czy tez staram sie zmienic u innych nawyki zywieniowe.

Gość gość
No nie wiem, mój facet tez pierdzial, wygladalismy jak dwie przetwórnie kompostu, bul bul bul