Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sokowirowka jako prezent na 25 urodziny? Szok

Polecane posty

Gość gość

Dzis dostalam od meza przedwczesny z racji wyjazdu prezent urodzinowy. Urodziny okragle bo 25. Prezent duzy ladnie zapakowany a w srodku... sokowirowka. Ja szok. Myslalam ze to bedzie cos specjalnie dla mnie wyjatkowe itd a tu sprzet agd. On oczywiscie zauwazyl moja konsternacje, widzialam gwarancje a tam kolejny szok. Koszt jej to 800 zlotych. Za ta kwote mogl mi kupic naprawde cos extra a nie sprzet ktory bedzie stal i sie kurzyl. Szczegolnie ze nie pije zbyt czesto sokol... nie chodzi o to ze jestem meterialistka. Po prostu chcialabym cos skromniejszego ale dopasowanego do mnie. Co sadzicie o takim prezencie??? Mi jest przykro...

Gość gość
pfff

Gość gość
serio rozumiem, wyrazy współczucia

Gość gość
ty mu na urodziny kup ścierki do podłogi i odkurzacz oraz klucz francuski. Bedzie miał to samo uczucie co ty teraz. Zenada. Kupi sprzęt do domu , jako prezent dla ciebie - pomysł z odkurzaczem dla niego tego samego kalibru....

Gość gość
Ja to bym się cieszyła gdyby mi kupił taki prezent , a nie perfumy

Gość gość
eee.... sokowirówkę sama sobie kupie i to taką jaka wole, a nie chce być potraktowana przez faceta jak kuchta do garów

Gość gość
Jesteś pojebana. Nie dość, że dostałaś to jeszcze wybrzydzasz. Piepszy ci się we łbie kobieto. Za robotę byś się wzięła.

Gość gość
Zadbasz o rodzinę,taka sokowirówka jest na pewno przydatna dla Ciebie i bliskich.Będziesz mogła robić zdrowe soki,więc korzyść dla wszystkich.

Gość gość
o tym mówie!!!! korzyść dla WSZYSTKICH pod pozorem PREZENTU, który z założenia ma byc OSOBISTY!!!!!

Gość gość
gość dziś Jesteś poj**ana. Nie dość, że dostałaś to jeszcze wybrzydzasz. Piepszy ci się we łbie kobieto. Za robotę byś się wzięła. -- sam/ a sie wez, a nie wypisuj pierdół na cafe. Kobiewta TO NIE WSZECHSTRONNY ROBOT DOMOWY!!!

Gość gość
Ale kicha... :D Wyrazy wspolczucia

Gość gość
Dzieki za zrozumienie. Wlasnie maz zachwyca sie zakupem. Zrobil sok, ja nawet nie zainteresowalam sie jak sie ja uzywa. No kurcze po prostu dla mnie to cos po prostu co przyda sie do domu ale niestety cos co moglismy kupic sobie na rocznice slubu a nie na urodziny... wlasnie nie jestem kura domowa, po prostu wiem ze bedzie to stalo gdzies w szafce... na urodziny to ja chcialabym cieszyc sie ze cos jest tylko dla mnie a nie dla nas razem dka rodziny itd...

Gość gość
Każdy ma inne wartości, ja osobiście cieszyłabym się z sokowirówki :) Może dlatego, że nie noszę biżuterii, zapominam o niej. Zawsze mi nie po drodze. A o sokowirówce marzę :) Tylko mnie obecnie nie stać. To samo zdrowie. Zresztą zawsze byłam fanką praktycznych prezentów, na urodziny zamawiałam sobie u rodziców pięciopak majtek i skarpetek. Bo tak lubię, co z tego, że pytali się o jakieś perfumy itd. Wolałam dostać coś takiego. Albo jakieś spodenki do biegania, getry, bo ja typem sportowca jestem. A sokowirówka to wiele możliwości, doceń to. Na rocznicę ślubu pójdźcie do restauracji, wyjedźcie gdzieś. Ale nie wiem, może dziwna jestem. U mnie w domu rodzice robili sobie takie praktyczne prezenty, i ja przejęłam ten wzorzec. Męża jeszcze nie doczekałam

ja też bym się cieszyła. chociaż wyciskarka lepsza:) haha:-P kręcą mnie faceci z patriarchalnym podejściem do życia, taki właśnie Ci się trafił:D do kuchni, kobieto:D

Gość gośćszarik
Soczki walę na okragło,sokowirówka za 800 paczek to chyba z plazmą jest.

Gość gość
chcial ci dac do zrozumienia, zebys w koncy zaczela sie zdrowo odżywiać . pewnie siedzisz przed tv, ogladasz seriale i czipsy zapijasz kolą.