Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawloPawl

jak jej to powiedzieć ?

Polecane posty

Gość pawloPawl

cześć, może wy mi pomożecie , spotykam się z dziewczyną od 2 miesiecy , poznaliśmy sie w dyskotece. Podoba mi sie ma coś w sobie, fajnie nam sie rozmawia ale nie chce dalej w to brnąć. Zaprosiła mnie do swojego domu , poznalem jej rodziców. Jej dom jest bardzo skromny ,wymaga remontu, nie ma w nim porządku. Ona ma czysto w pokoju ale dom .. wyobrażałem sobie to wszystko inaczej. Ja obecnie mieszkam w nowym wybudowanym domu i nie ukrywam szukam dziewczyny bardziej zamożnej, bo gdybym chciał być z tą co sie spotykam to koledzy moi gdyby zobaczyli jej dom to tak byliby zdziwieni , a ja cały czas im powtarzam ze kobieta mojego zycia bedzie tez miala taki domeczek Dlatego tej nie zapraszałem do siebie bo gdyby zobaczyłą mój dom i jak mieszkam to mogłaby poczuć się gorsza Ale bałbym się też ze spodoba jej sie dom niż ja nie wiem jak mam powiedzieć to tej dziewczynie zeby jej nie urazić ,wymyśleć coś innego? co?

Gość pawloPawl
bo lepiej zerwać teraz niż z tym zwlekać

Gość pawloPawl
rodzicom nic nie mówiłem o niej , jedynie że tylko poznałem dziewczynę ale nie wiedzą o jej sytuacji

Gość gość
Nie wiem po co jej chcesz cokolwiek mówic - z tego nic dobrego nie będzie:) nie wiem czy powinieneś w ogóle się z nią spotykac, jak masz takie podejście. Oczywiście masz prawo i może nawet dla was obojga lepiej, żeby dopasowac swoich partnerów wg zamożności, ale ja, bym się poważnie zastanawiała, czy jest sens przebywac z kimś, kto potencjalnie może byc "obciachem" przed moim towarzystwem.

Gość gość
poza tym, faktycznie , jeżeli zobaczy że jesteś zamożniejszy, może będzie chciała to wykorzystywać, a Ty nawet się nie zorientujesz, o ile się zaangażujesz bardziej. Ja gdybym była facete i kochała swoją kobietę (myślę, że Ty jej nie kochasz), chciałabym jej pomóc w remoncie lub zapewniła lepsze warunki do życia. Ale oczywiście myślę, że to nie na tym etapie, bo przypuszczam, że jesteście jeszcze nastolatkami...

Gość pawloPawl
mam 29 lat a ona 27 nie chce sie angażowac bo gdyby rodzice wiedzieli z kim sie spotykam to by było dla nich zaskoczenie Ona ma mniej zaradnych rodziców niż moi Nie lubie takich różnic My wybudowaliśmy dom niedawno. wiec nie jest stary, jest nowy i piękny

Gość gość
Nie wiem, myślę, że powinieneś ograniczyć kontakt, bo już teraz masz wątpliwości i z tego w przyszłości mogą być same problemy. Gdybyś był w niej szaleńczo zakochany pewnie nie widziałbyś tych problemów (patrząc przez różowe okulary, co nie zawsze jest rozsądne). Będziesz się męczył, a gdyby coś w przyszłości z tego większego wynikło przy każdej okazji będziesz jej wypominał te niekorzystne dla niej różnice. Nie ma sensu jej o niczym mówic, bo jaki byłyb cel ? Remont domu to spora inwestycja, na pewno nie zrobi go zaraz. Sam jej nie będziesz do siebie zapraszał, to będzie się zastanawiac dlaczego.

Gość gość
po Twojej wypowiedzi spodziewałam się, że masz góra 15 lat. Zaskoczyłeś mnie! W sensie bardzo rozczarowałeś....

Gość pawloPawl
własnie ona mi się szalenie podoba , poznaliśmy sie 2 miesiace temu i zdążyliśmy sie kilka razy spotkac , zaprosiła mnie do siebie i... tu zacząłem sie zastanawiać ... No i nie chce robic przykrości rodzicom i nie chce miec obciachu przy znajomych a w dyskotece wydawała mi sie bogata bo była ładnie ubrana i miała dobre buty , jest piękna i zadbana ale się rozczarowałem gdy mnie zaprosiła do domu

Gość gość
O matko, chroń mnie Boże przed takimi jak Ty. Trochę Ci współczuję, że nie jesteś w stanie się zakochać w osobie jako osobie, co z tego, że teraz mieszka w gorszych warunkach, skoro w przyszłości możecie wybudować swój własny, piękny dom. Rodziców się nie wybiera. To nie jej wina, że akurat jej rodziców nie jest stać na lepszy, ona nie musi być na to ,,skazana'' , może mieć takie zarobki, by sobie pozwolić na lepsze warunki

Gość gość
Bardziej niepokojące jest to ze w tym wieku mieszka z rodzicami i ty chyba też. Nie pierdziel że sam zarobiles w pełni na dom skoro chodzisz na dyskoteki, kto jeszcze tak mówi czy dam chodzi, do clubu ale nie na dyskoteke. To ze masz bogatych rodziców a ona nie, mogłeś zarówno dobrze mieć biedniejszych ale daj lasce spokój niech znajdzie sobie kogoś kto nie jest materialista. Ty jesteś strasznym burakiem, "o matko co ktoś powie" znaczy że i wiesniakiem. Znajdź taką z domkiem i bogatymi rodzicami. Bo jeśli wierzysz ze przy pensji ok 5 tysięcy w pojedynkę jakaś kobieta wybuduje dom to grubo się mylisz...

Gość pawloPawl
ona nie jest super wykształcona ma tylko licencjat z zarządzania a na mgr pewnie nie ma kasy żeby sie uczyć dalej ,a teraz ona pracuje w sklepie odzieżowym i nie zarabia wiecej jak 1500 i widze ze jej rodzice nie pasują do moich i nie chce sobie psuć wizerunku ale ona mi sie podoba , myślałem ze jakaś bogata laska bo była ładnie ubrana a takie ciuchy nie są tanie

Gość gość4444
Kurde stary ale Ty masz hu...we podejście na maxa!!! liczy się człowiek a nie bogactwo!!! liczy się serce i dobroć!!! a nie kasa!!wiesz jak słyszę takie rzeczy jak Ty mówisz to nie dobrze się robi. a może ta dziewczyna jest porządniejsza od Ciebie i to Cię boli co??

Gość pawloPawl
jeszcze taka kwestia ,doszło miedzy nami do seksu i dlatego wiem że ona troche sie juz zaangażowala, kilka razy sie z nią przespałem Ale nie bede wiecej bo gdybym wpadł to byłby koniec świata ,bo bardzo sie różnimy, jej rodzice pewnie by się cieszyli że znalazła sobie bogatego a moi byliby źli ze mam biedną dziewczyne, a i nie trwałoby to długo

Gość gość4444
hee wiesz co teraz myślę, że nie jesteś wart tej dziewczyny oj nie jesteś

Gość gość
Przepraszam ale to miałbyś być z nią czy z jej rodzicami?? Jesteś burakiem, daj dziewczynie spokój! Niech zwiaze się z kimś normalnym a ty znajdź sobie taką Z domkiem. Żal mi Ciebie koleś kiepsko w życiu będziesz miał.

Gość marcin83
pawełku żebym tak wiedział gdzie mieszkasz twoja chata poszła by z dymem wtedy miał byś się o co martwić i wstydzić przed kolegami że nie masz gdzie mieszkać , a nuż dobry Bóg wysłucha moich życzeń.

Gość gość
Idź wyliz tyleczek bogatym rodzicom bo twoje życie w ich rękach. Dorosły chłop prawie 30lat a z rodzicami mieszka i boi się ze beda źli jak dziecko zrobi. Mamusia ci tyleczek podciera i kieszonkowe daje? Po pierwsze to PROWO a po drugie to i tak żeś burak!

Gość pawloPawl
a może ona nie jest mnie warta. ja wiem że charakter jest ważny ale ta różnica jest zbyt duża. Niech sobie znajdzie kogoś kto pomoże jej w remoncie domu

Gość gość
to prowokacja. a jesli nie to ci cos powiem: jestes zerem i s c i e r w e m !!!!!

Gość gość
No to ją zostaw, z czym masz problem? Powiedz jej po prostu-nie pasujemy do siebie, będzie łatwiej jak się rozstaniemy już teraz. I finito. Naprawdę facet prawie 30-letni a zachowuje się jak nastolatek. 2 miesiące "chodzenia" i nie wiesz jak masz zerwać. Swoją drogą nie jesteś super partią, mieszkasz z rodzicami, czyli liczysz jedynie na ich pieniądze, za inteligentny nie jesteś, także na cuda nie licz, jeżeli chodzi o kobiety...

Gość pawloPawl
jest wartościowa bo mówiła że pomaga rodzinie ja jej wierze bo znam sytuacje a po drugie mówiła że bedzie wyjeżdzać może do innego miasta albo inne panstwo

Gość gość
Autorze, w tym wieku to sam powinieneś mieć już swój własny domek wybudowany, a nie rodzicom na głowie siedzieć... Nikt Ci nie karze remontować domu rodzinnego tej dziewczyny przecież...

Gość gość
Autorze. Musisz jeszcze dorosnąć. Bo jeszcze mały chłopiec jesteś i rozum nastolatka masz. Z tego co się doczytałam do prawdziwego mężczyzny ci niestety brakuje:-( powodzenia. Ps. Nie oceniaj ludzi po hajsie bo to pierwszy krok do bycia pustym mężczyzną. Ale za nim to zrozumiesz to latek minie.

Gość pawloPawl
dzisiaj mam zamiar spotkać się z nią i jej powiedzieć. prawie całą noc o tym myślałem. Generalnie fajna z niej laska a tak ma zaniedbanie w domu ,rodzice niezaradni A i nie chce jej do siebie zapraszac bo nie chce zeby widziala moją posiadłość, jestem za tym aby znalazla sobie jakiegos kolesia z równej półki. lecz nie ukrywam że mi jej szkoda bo jest piękna seksowna i wydaje sie mądrą dziewczyną

Gość pawloPawl
musze załagodzić tą sytuacje ,dobrze że to nie trwa dłuzej Pozory mylą , laska była świetnie ubrana w klubie az bylem w szoku gdy poznalem ją bardziej .. dom

Gość pawloPawl
mój kumpel mówi żebym jej nic nie mówił , zerwac kontakt i zmienić numer szczęście w tym wszystkim że nie zaliczyłem wpadki

Gość gość84
czytam to i własnym oczom nie wierze że masz 30 lat i jestes taki materialista. życze ci abyś trafił na kobietę z którą zaliczysz wpadkę i żeby wyprała ci portfel A wiem że spotkasz taką i zakochasz się w niej bez pamięci bo zdecydowanie na to zasługujesz, Życzę ci tego i juz wiem ze to sie sprawdzi. jestes beznadziejnym facetem- chłopczykiem bo facet który ma "jaja" nie patrzy na zasoby portfela kobiety.

Gość gość
O rety !!!!....chłopie ależ z ciebie d**ek !!!! Wyobrażenie o życiu masz na poziomie 10 -latka .

Gość gość
blazen z Ciebie. Kasa sie nie liczy tylko uczucia