Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawloPawl

jak jej to powiedzieć ?

Polecane posty

Gość pawloPawl
rozmawialem z nia

Gość gość
Prowokacja

Gość gość
I co wynikło z waszej rozmowy ?

Gość pawloPawl
wytłumaczyłem jej spokojnie ze nie mozemy sie spotykac, bo im bardziej sie zaangazujemy , tym gorzej. nie chce żeby kiedys było jakies nieporozumienie a po co mam robic jej nadzieje

Gość gość
Gdzie mieszkasz autorze?

Gość pawloPawl
jeszcze raz bedziemy rozmawiac bo nie bylo za wiele czasu A czeka nas dluga rozmowa

Gość pawloPawl
czesto słyszy sie przypadki ze laska leci na kase albo na auto. dom Wole tego uniknąć

Gość gość
To musi być prowo. Nie ma takich idiotów na świecie. Domeczek ma brzydszy od niego, no palant pierwszej wody. Do mamusi i tatusia mu nie pasuje, lecz się chory antysapiensiku.

Gość gość
Czyli jego starzy dorobili się domeczku na starość i przeżywają, jak mrówka okres. Ja w twoim wieku miałam już własny dom ze sporą działką i chociaż rzeczywiście rodzice męża żyli o wiele skromniej od moich w ogóle mi to nie przeszkadzało. No śliczne prowo ci wyszło, bo jeśli nie prowo, to jesteś królem palantów.

Gość gość
Ludzie przeciez to prowo, a wy mu jeszcze udzielacie rad i nakrecacie dyskusje.

Gość pawloPawl
bardzo spokojnie ona to przyjeła ,albo takie stwarza pozory ,nie jestem pewny.

Powiedz jej to wprost od razu, że to jednak nie to i nie rób nadziei. Bo im dłużej zwlekasz tym będzie gorzej i bardziej ona to przeżyje. A im szybciej to wyjaśnisz i powiesz szczerze to tym szybciej ona zapomni. Wiem jak ciężko jest po zerwaniu i ja zdecydowanie wolałabym aby chłopak wcześniej mi szczerze wszystko wyjaśnił niż abym się zaangażowała a on nagle wypada z takim czymś.

Gość pawloPawl
już jej powiedziałem

Gość pawloPawl
ale dostaje od niej smsy teraz. Chyba sie domyśliła ze jestem bardziej ustawiony na przyszlosc jesli chodzi o standard życia

Gość gość
Mówią,że dziewczyny to pustaki,a tu proszę :-D Prawie trzydziestoletni facet,a pusty jak bęben.Ciekawe,czy ta biedna dziewczyna ma świadomość,że puknęła pustaka? Biedna,bo trafiła na takiego głąba,a nie dlatego,że nie jest zamożna oczywiście :-D

Gość gość
Ustawiony? :-D Ty sobie w głowie poustawiaj!

Gość gość
Znajomość z Tobą to dla niej mezalians, ona musi przejrzeć na oczy:D

Gość gość
powiedz jej to co myslisz

Gość pawloPawl
nie jestem pusty, mam tytuł mgr ,a to o głupocie nie świadczy

Gość pawloPawl
powiedzialem co myśle ale dostalem od niej dwa smsy o niezbyt miłej treści , okazuje sie ze ona wiedziala o mnie wszystko, duzo o mnie wie, myśle ze któryś kolega jej opowiedział

Gość pawloPawl
a dla was nie byłoby to dziwne ? poznajecie laske w klubie ładnie i dobrze ubrana ,drogie buty ,nienaganny makijaż piękna i seksowna ,miła rozmowa ,wydaje sie mądra A nagle wbijacie sie na kawe do niej i ! i okazuje sie zupełnie inna dziewczyna niz w klubie ,bo widzac ją bawiacą sie na dyskotece wygladala na bogatą

Gość gość
Twoja posiadlosc ? twoj dom ? hahaha... to nie twoje tylko twoich rodzicow :P i nie masz czym sie chwalic :O Najlepiej powiedz jej prawde,ze jest za biedna a ty chcesz taka z posiadloscia i nowym domem i dziewczyna odrazu bedzie wiedziala jakim zerem jestes i nie bedzie miala czego zalowac :D

Gość pawloPawl
teoretycznie nie moja posiadłośc ,racja że rodziców ale w niej mieszkam!

Gość pawloPawl
ale nie siedze u rodziców na garnuszku , systematycznie dokladam kase ,ale rodzice i tak nie chca moich pieniedzy A w przyszłym roku mam zamiar rozpocząc budowe domu ,działke mam.

Gość gość
z początku uwierzyłam, ale po kolejnych wpisach autora, na 100% to jest prowokacja.

Gość gość
Prowokator(ka) płeć tu nawet zmienia, ale styl pisania ten sam. Ubożuchne w rozum biedactwo.

Gość gość
Szkoda ,ze nie powiedziales jej tego wczesniej ,zanim poszles z nia do lozka :( teraz dziewczyna bedzie brzydzic sie samej siebie bo zadala sie z takim burkiem :(

Gość malami37485
Chwalisz tym domem, ale nie napisałeś, że jest Twój tylko jak wnioskuję-Twoich rodziców. Tak więc, w wieku 29 lat mieszkać z rodzicami... nie przypisuj sobie zasług i zaradności rodziców, bo to żaden powód do dumy.