Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mam polewkę z tych opisów na fb

Polecane posty

Gość gość

w dziale praca: np. Niepracujący rodzic, Menadżer w firmie Rodzic, Niepracująca mama, Szlachta nie pracuje, Nie pracuję o******lam się - buhahahahaha jak można się przyznawać do swojego nieudacznictwa :D

Gość gość
a no mozna, bo teraz jest moda na bogatego męża, który zarabia na damę w domu siedzącą. Gorzej będzie jak chłop się zbuntuje, odejdzie do młodszej lub nie daj losie.....umrze

Gość gość
szlachta nie pracuje... hehe

Gość gość
Wiele osób robi sobie jaja. Znajomy ma taki opis a ma dobrze prosperującą firmę. Jak widzisz pozory mylą. Ja bez opisu i ta sama sytuacja.

Gość gość
a może tylko tak piszą, dla zabawy, jak cały fb

Gość gość
Nawet jak piszą tak dla zabawy to zawsze znajdzie się ktoś taki jak autorka biorący wszystko na serio:D

Gość gość
a to jak w opisie fb dam: dr habilitowany magister docent inzynier, to wtedy bedziesz mnie szanowac? :D ja mam wieksza polewke z takich, ktorzy na fb opieraja swoje poglady, wiedze itd

Gość gość
Ale chodzi o to, że często te opisy nawet żartobliwe są prymitywne, na poziomie takiego humoru koszarowego albo wręcz prostackie. A to już daje do myślenia.

Gość gość
Ja widząc taki opis na facebooku od razu wiem z jakim sortem człowieka mam do czynienia...Żarty czy nie żarty, jakoś dziwnym trafem zawsze taki opis mają osoby, które ledwo skończyły gimnazjum oraz laski, które jarają się Greyem i o fakcie czytania tej książki muszą poinformować na forum publicznym (oczywiście to czysty przypadek, że ostatnią książką, jaką przeczytały przed greyem był "Plastusiowy pamiętnik" w podstawówce :-o)

Gość gość
Moja kuzynka ma szlachta nie pracuje ,a pracuje i to w dużej firmie za porządne pieniądze więc pozory mylą co do nieudacznictwa co niektórych i myślę że tak właśnie myślą ci prawdziwi nieudacznicy zakompleksieni zazdrośnicy .Normalny człowiek nie zawraca sobie tym głowy .

Gość gość
Ja widzialam - szlachta nie pracuje, tylko plebs haruje. Wiec wiesz...mozna popasc w depresje, bo my pracujace jestesmy plebsem. Tak sie porobilo :(

Gość gość
Ja nie wiem dlaczego Wy sie tak burzycie tym,ze jakas kobieta nie pracuje,a zajmuje sie domem i dziecmi,czy to jakas nowosc dla Was czy jak? Przeciez taki schemat rodziny byl od zawsze.Owszem teraz czasy sie zmienily i kobiety maja wybor (no niektore nie bardzo fakt) tak trudno Wam przelkna,ze ktos wybral dom a nie prace zawodowa? Mam wazenie,ze to zazdrosc przez Was przemawia i tyle,bo nic innego rozsadnego do glowy mi nie przychodzi.A na fejsie mozna wypisywac co sie chce,tylko glupiec prawde o sobie pisze.

Gość gość
dla mnie żenadą jest posiadanie konta fb :p

Gość gość
Ludzie są pozerami, małe zakompleksione to, czasem godzinami myśli nad dodaniem niby dowcipnego opisu... robia tysiace fotek przerabiaja je tak że wygladaja zupełnie inaczej, i co najzabawniejsze... udają ze fb to zabawa a opinia innych spływa. A prawda taka że z wypiekami na gebie czytaja komenty

Gość gość
Dokładnie ;) Gdyby niebyła to zazdrość to nie miałybyście potrzeby tak się tym podniecać. Ja miałam bardzo dobrą pracę z której zrezygnowałam po urodzeniu córki. Stać nas na to a razem z mężem uznaliśmy, że jedno z nas powinno zostać w domu, bo nie chcemy by nasze dziecko wychowywał ktoś obcy. Równie dobrze z pracy mógł zrezygnować mój mąż, ale wtedy przepadłaby jego firma na którą długo pracował ;)

Gość gość
Ja nie mam żadnego wpisu, bo nie pracuję. Jest mi przykro bo skończyłam studia,pracowała później ur dzieci i się skończyło.Popieram, nie ma się czym chwalić!!

Gość gość
To że ma się dziecko i zajmuje się nim na co dzień to nie jest powód do chwalenia się a to że się pracuje w korpo to już jest powód do tego by czuć się lepiej i chwalić się wszem i wobec jaka to niezależna kobietka :D Parodia. :D