Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobre liceum dla dorosłych

Polecane posty

Gość gość

Witam, chce coś zmienic w swoim życiu, bo czuję ze nie jest dobrze. pomyslalam ze na początek moze zrobiłabym mature, bo jej nie mam z roznych przyczyn. Czy waszym zadniem 43 letnia kobieta nie bedzie pośmiewiskiem jak pojdzie do takiej szkoly i wokol beda mlodsi ludzie?

Gość gość
No co Ty. Moja kolezanka chodzi do zaka inna do cosinusa i maja w grupie starszych ludzi nawet starszych od Ciebie. Sa nawet tworzone klasy dla grupy wiekowej 40+ jesli uzbiera się wystarczajaco duzo osob. W zaku o to dbaja nie wiem jak w innych szkolach

Gość gość
Ja chodzę do Omegi i uczy się ze mną pan po 50-tce. Na naukę nigdy nie jest za późno :)

Gość Klara434
teraz nawet otwierają nową szkołę z nazwą Liceum dla dorosłych więc to na pewno nie będzie wstyd a i sądzę że nawet starsi będą. Ludzie chcą się kształcić dobrze że te szkoły są bezpłatne... podrzucam stronkę. www.educatio.edu.pl

Gość Ulka12321
zainteresowałaś mnie tą szkołą Educatio, szukałam czegoś właśnie bo chyba czas najwyższy zadbać o maturę jak będę chciała jakiś awans czy coś... zaocznie... muszę przemyśleć.

Gość gość
hej :) mogę Ci polecić omegę w Katowicach. Skończyłam liceum i poszłam do technikum też zaocznego. Szkoła darmowa, bezproblemowa, także warto :)