Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się a tu cios jego była jest w ciąży

Polecane posty

Gość gość
a moze ma na imie przemek?

Gość gość
najlepiej jak ten twój facet zrobi badania czy to w ogóle jego dziecko.....

Gość gość
Mowcie co chcecie ,ale prawdziwy mezczyzna nie bedzie obrabial d**y swojej bylej.Mojego meza cenie zato ,ze zlego slowa o swojej bylej nie powiedzial a byli ze soba pare dobrych lat.I z tego co mi wiadomo od innych to tamta nie byla fer wobec mojego meza i go skrzywdzila.Dla mnie moj maz to prawdziwy facet z duma i honorem a nie jakas p*****la ,co bedzie zalic sie czy obwiniac ta druga polowe.

Gość gość
Niezależnie od tego czy facet ma dziecko czy nie. Jeśli oczernia swoją byłą to niech spada na drzewo. Godny zaufania dorosły człowiek powiedziałby coś w stylu: nie wyszło nam, po prostu mieliśmy inne priorytety, okazało się, że kierujemy się innymi wartościami. Nigdy nie robiłby z byłej dziewczyny wariatki a jeśli z poprzedniego związku miałby dziecko to chciałby uczestniczyć w jego życiu bez względu na panujące stosunki z byłą partnerką.

Gość gość
Mówiłam juz dziecko na pewno jest jego i on się od tego nie uchyla. Może nie pomaga jej za dużo ale jak powiedziałam mu o tych testach juz w czasie ciąży to powiedział że to tylko potwierdzi i on o tym doskonale wie. Nawet jak laska jest szurnieta to wątpię żeby zaszła w ciążę z innym specjalnie po to żeby akurat go przy sobie zatrzymać. Zdaje sobie sprawę że wcale ta dziewczyna nie musi być taka zła jak on opowiada bo jednak był z nią jakiś czas i mimo jej "poje*****" tego nie zakończył. Wątpię żeby do niej wrócił skoro tak bardzo ją znienawidził, mnie dziecko nie przeszkadza, ale dziecko to również jego była w pakiecie jakby nie patrzeć. Jeszcze jakby to dziecko już było na świecie a ona jeszcze nie urodziła i w tym problem. Czuje się trochę jak intruz mimo wszystko

Gość gość
Mydli ci oczy a potem z podkulonym ogonem wróci do byłej . Powie że go omotałaś a on biedny miś tak bardzo ją kocha i błaga o chwilowe zaćmienie w głowie . Ty będziesz miała ochłapy z tego jakieś spotkanko a gniazdko będzie wił z byłą a może i obecną. Zostaw gnoja niech się tapla we własnym g*****e.

Gość gość
No właśnie podejrzewam że on cały czas z nią sypia... No ale chyba w takiej sytuacji skoro nie są ze sobą już tak długo to chyba raczej by tego nie robił?