Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz powiedzial ze zabierze mi synka

Polecane posty

Gość gość

wczoraj przyszedł do domu pijany, stawial się do mnie, chciał mnie uderzyć, powiedział ze zabierze mi syna, spienięży działki, które sa kupe kasy warte, wynajmie adwokata, caly sad przekupi a syna mi zabierze, zostawi mnie z niczym, zrowna z ziemia, będę nikim. Dzis mnie wielce przeprosil, ale ja chce odejść, wiem, ze matka się tak latwo dzieci nie odbiera, ale ja nie mam tyle pieniędzy jak on i boje się ze dopnie swego :(

Gość gość
ty kochana to narazie powinnaś zbierac dowody i nagrywac kamera lub dyktafonem takie sytuacje bo czuje ze ci sie przydac moga niedługo...

Gość pokaz swoj interes
i czego go nauczy? Pewnego razu Mosze z NYC zabral swego syna Lizaka na wycieczke po Europie. Przyjechali do Rzymu, trafili do Watykanu, odladaja wszystkie zebrane tam dziela i wspanialosci nagle dzieciak mowi: tate, ale Jezus nie byl zydem dlaczego tak sadzisz? Bo gdyby byl zydem to by takiego wspanialego interesu gojom nie zostawil

Gość gość
Jak ktoś juz napisał, nagrywaj w razie czego bedzie dowód

Gość gość
masz rację i nie daj się zwieść przeprosinom, pokazał już co w nim siedzi, zabieraj się póki czas i ratuj dziecko!

Gość gość
i popracuj nad pisownią.

Gość gość
Szykuj się do odwrotu. Zbieraj pieniadze, odkladaj z czego sie da, zebys miala pare groszy jak od niego odejdziesz. Przygotuj plan- gdzie pójdziesz i co dalej. Nie daj nic po sobie poznac ale rob swoje. Dziecka ci nie zabierze, musialabys byc naprawde zla matka. A przekupić sąd? W takiej sprawie? Smieszne!

Gość gość
Ja się zajmuję dzieckiem całymi dniami, noga w gipsie bo złamana. Miał mi pomóc poszedł pić do kolegi :(

Gość gość
a te działki to są jego, dostał je lub kupił gdy był kawalerem? bo jeśłi w czasie trwania małżeństwa, to też masz do nich prawo..