Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi, znów przytyłam

Polecane posty

Gość gość

Znowu to samo! Przez 1,5 miesiąca żywiłam się zdrowo, ćwiczyłam w domu i może wolno chudłam (bo mam wagę 54 kg/167), ale było OK. A potem? Nie było kasy, jedliśmy co się nawinęło (białe bułki, makarony etc - niemal same węglowodany :/) i wyobraźcie sobie, że mam już 71 w talii, co NIGDY mi się nie zdarzyło, a miałam już 67,5... w udzie 55 cm! czuję się gruba, choć niby nie jestem. Beznadzieja. Innym razem porzucałam dietę, bo po prostu nie umiałam się odzwyczaić od pewnych rzeczy i nawet jak się nie obżerałam, to jednak powracałam do dawnych zwyczajów. Teraz chcę kupić karnet na siłownię na 2 miesiące jak dostanę wypłatę, żeby mieć motywację. I znowu trzeba będzie zrezygnować ze zwyczajów, bo przecież efektów nie będzie inaczej...ALE JA CHCĘ WYTRWAĆ W TYM DŁUŻEJ, na zawsze! I jeść zdrowo, nie głodowo, ale świadomie. Czasami jak jem byle co, to czuję się dosłownie brudna, ale nie zawsze umiem się powstrzymać.

Gość gość
:/

Gość gość
A ile Ty niby chcesz wazyc ? Juz do anoreksji masz niedaleko ..

Gość gość
Ręce opadają.. Wiedziałam, że pojawią się takie komentarze. Nie patrzę na wagę, patrzę na wygląd swojego ciała.. nie jestem głupią nastolatką, która waży do wyglądania jak dziecko. głównie chodzi mi po prostu o ładne, zdrowe, zadbane ciało, a schudnięcie z np. nóg czy talii to jest kwestia paru cm, w zależności, ile się uda, resztę chcę wymodelować ćwiczeniami.

Gość gość
A wyglądam na ok. 60 kg a nie tyle ile podałam, taką mam budowę też.. jestem ze "średniokościstych" jak to ja nazywam. Miednicy wiem że nie zmienię (w biodrach mam 93 ale nie mam tłuszczu wokół bioder, bardziej małe boczki na dole pleców) i w zasadzie mi się podoba, że nie mam bardzo wąskich bioder. Chciałabym podkręślić proporcje schudnięciem jeszcze trochę w talii. niska waga nie oznacza ładne ciało.

Gość gość
Nie wspominając o tym, że na twarzy też łatwo tyję i mam policzki jak pączuś ;)

Gość gość
a ja Cię rozumiem mam to samo i nie wiem co zrobuc :(

Gość gość
:)

Gość gość
oj

Gość gość
Haha :D ja ważę 65 kg, wzrost 165 cm, w talii 68 cm :P

Gość gość
No właśnie! ja mam chyba cialo stworzone do ćwiczenia... :P ale nie mam boczków koło brzucha.. a w pępku mam 76 cm (czyli w brzuchu)

Gość gość
up