Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psychiczna teściowa, zboczona kobiecina

Polecane posty

Gość gość

nie ma spotkania by to stare, 60-letnie kobiecisko ze sporą nadwagą nie gadało czegoś o seksie, nie włączało programów teleweizyjnych o zdradach, o wielożeństwie, o ciągłym r**aniu, i to wszystko przy mnie i jej synu. Byłoby mi wstyd za taką matkę i jemu jest. Stare to, tłusta galareta, a ubiera się jak dzierlatka czasami, do tego ciądle robi nam aluzje że wszyscy się rozwodzą i fajnie zamienić kogoś na lepszy model. szwagierce powiedziała w dniu ślubu że rozwód jest milard razy lepszy niz slub. Sama jest rozwódką i od lat nie ma partnera, nie wiem czy nie szuka czy nikt jej nie chce, ale ma strasznie wredny charakter, jak jest na jakims weselu to jak zła pogoda, robi alzuje że to się rozpadnie. jej się nie udało to i innym niech się nie uda. Taka jest. Co byście robiły bo ja już jej nie chcę oglądać...i w sumie pół roku jej nie widziałam.

Gość gość
Pół roku jej nie widziałaś a plujesz jadem, jakbyś się z nią wczoraj widziała. Olej kobietę i tyle. Nie rozumiem w czym masz problem.

Gość gość
no nie mam problemu, pytam tylko, czy was by to też wkurzało. Niby nie mam z nią kontaktu ale wkurza mnie samym faktem swojego istnienia skoro jest zbokiem/. jakiś tam mam bo codziennie dzwoni do syncia

Gość gość
Nie masz z nią kontaktu, a Cię wkurza.... bardzo ciekawe. Ja też nie mam kontaktu z Putinem a mnie wkurza, no i co z tego???!!! Żyj własnym życiem, chce być zboczona, to niech będzie, nie Twoja sprawa.

Gość gość
ej no nie mam kontaktu ale czasem jestem zmuszona go mieć (święta, np. niedługo Wielkanoc) no i czasem jak do kogoś idziemy z rodziny to ona tam wpada, tak było ostatnio. no i musze słuchać tych bzdur

Gość gość
no chyba ,ze z synkiem tesciowa swintuszy przez telefon .I to autoreczke wkurza :).

Gość gość
Jezu daj spokój. 5 razu w roku słuchasz bzdur i nie możesz wytrzymać. Ja w pracy czasem codziennie słucham bzdur i żyję. Trochę tolerancji. Kobiecie się w życiu nie ułożyło, może tęskni za związkiem, za seksem i tak to sobie rekompensuje. Postaraj się zrozumieć. Poza tym, to dla niej wstyd a nie dla Ciebie, więc czym się martwisz. Pozdrawiam, nie denerwuj się i ciesz się własnym życiem.

Gość gość
gość 13:32 - sam jesteś jakimś zbokiem. Świntuszy z syneczkiem? Normalny jesteś, erotomanie? Nie, kazirodztwa na szczeście babisko nie uprawia, możesz być spokojny. Zboku.

Gość gość
No nie mówcie tu wszystkie,że byłybyście takie wyrozumiale gdyby teściowa gadała wam o rozwodzie i o tym,że trzeba zmieniać małżonka na lepszy model.A gdyby to powiedziała mężowi którejś z was,to dopiero byście się pluły,ze namawia go do rozwodu:D

Gość gość
Wisiałoby mi to. Daj jej żyć!

Gość gość
Oj, nie rozumiesz, że skoro nie może skorzystać, to sobie chociaż pogada? Przecież ona też ma potrzeby, na rozwodzie nie pozbawiono jej łechtaczki, a możliwości? Sama piszesz, że babsko grube, obleśne, no kto by taką chciał? Pociesz ją, powiedz, że może by jeszcze znalazła jakiegoś mężczyznę, co to by ją uszczęśliwił. Ona by mu zalewajkę ugotowała, on by ją po tym miejscu pogłaskał. Nie bądź pruderyjna, okaż matce swojego męża trochę zrozumienia i litości.

Gość gość
No wlasnie!!!! Ja byłam mega zdenerowana w duchu, że ona robi aluzje, że on mnie "wymieni", przecież my się kochamy, ona zna takie uczucie? Kiedyś powiedziała, że żona jak się starzeje to tak jak auto, trzeba wymienić na nowszy model. Znienawidziłam ją wtedy po raz n-ty. To takie normalne że ktoś ma takiego pier***ca? A syn słucha i jak krowa na rowie nic nie powie. bo go zatkało i nie wie co powiedzieć na taką idiotkę

Gość gość
To jej na drugi raz odpowiedz : "no wiem, dlatego Ciebie też zamienił na nowszy model" i koniec tematu.

Gość gość
zrozum, jeśliby jej syn odszedł od żony, to pewnie nie do nowszego modelu, tylko właśnie do mamusi. To jest właśnie jakaś jej odległa nadzieja, marzenie. Bo ona SAMA została. I w domu po kątach pewnie ryczy, obijając się o ściany. Ją mąż zostawił, to czemu ty masz mieć lepiej? To wyraz rozpaczy. Współczuj jej. To bardzo nieszczęśliwa i zasługująca na litość osoba.

Gość gość
a mnie zawsze dziwi, skąd się biorą tacy ludzie, tacy obcesowi, nietaktowni, takie tarany, spaślaki, opieszałe emocjonalnie. Zero jakiegoś wyczucia i emaptii, chlapią ozorem co im ślina na jęzor przyniesie i to jeszcze kto? Matka tego faceta, która powinna synową wspierać, dobrze traktować a ona zawistna jak szatan - jemu się nie udało i chce by innym tez sie noga powinęła. Nie wiem skąd się biorą tacy lduzie, po drugie to jest kobieta, gdzie jej delikatność, jakieś wyczucie, takt, dobry smak?? Tragedia, babochłop pierniczony i nie diziwie sie ze jej nikt nie chciał a temten zostawił

Gość gość
kurczę, ta osoba która powyżej napisała, by tej kobiecie współczuć....Ty masz chyba duszę anioła...ja bym tak nie mogła. Wiesz, ja też dużo w życiu wycierpiałam, czułam sięodrzucona, niechciana ale do głowy mi nie przyszło by swoje frustracje odbijać na niewinnych ludziach, z zazdrości ich niszczyć. moim zdaniem takie zachowanie teściowej nie może być niczym wytłumaczone. jest dużo osób samotnych, bez partnera, starych a jakoś umieją nad tym przejśc, zachować kulturę, dobre słowo powiedzieć a nie takie teksty

Gość gość
a nie pomyślałaś, że są ludzie i ludzie? jedna potrafi się odnaleźć w najgorszym bólu, druga bedzie wrzeszczeć, bo jej drzazga za paznokciem siedzi. Cóż z tego, że jest prymitywna. No jest! Podobnie jak ty. Też jesteś prymitywna, skoro nie rozumiesz, że prymitywnej babie trzeba właśnie współczuć. Ty byś jej chciała pewnie za jej prymitywizm się zrewanżować? Jak? Równie wielkim prymitywizmem. Człowiek ma rozum i powinien z niego korzystać. Skoro nie rozumiesz, że ona nie korzysta ze swojego rozumu, to znaczy, że ty ze swojego też nie korzystasz. Ludzie w skrajnej depresji właśnie tak walczą, domagając się reakcji otoczenia, tak zwracają na siebie uwagę. Ty tego nie widzisz, że ona krzyczy, że potrzebuje pomocy, może nawet leczenia? Dla ciebie ona jest tylko prymitywną babą, bo twój prymitywizm nie pozwala ci dostrzec prawdziwej intencji tak wysyłanych sygnałów? Pomyśl, a nie reaguj histerią.

Gość gość
ale masz teściową... ale wierz mi, są gorsze.

Gość gość
Bez przesady, nie histeryzuję... Sęk w tym, że ona nie widzi w sobie problemu i z tego, co wiem, nie leczy się psychiatrycznie. Jak powiedziałam jej dzieciom, by o tym z nią pogadały, powiedziały, że to bez sensu, więc chyba też nie widzą problemu, znają ją lepiej niż ja, latami, więc może mają rację? Może ona taka jest od lat? Poza tym wiesz, ciężko namówić do leczenia kogoś, kto uwaza że jest zdrowy.... Nie jestem prymitywna, ale ta kobieta nie raz mówiła, że ten chory, tamten nienormalny, a o sobie w samych plusach. To jest typ który do żadnego błędu się nie przyzna a co dopiero sam przed sobą do choroby.

Gość gość
Poza tym warto dodać że jest to osoba bardzo władcza, autorytarna, nieznosząca sprzeciwu, od dzieci żąda niekomentowania jej osoby, odnoszę wrażenie że dzieci boją się jej powiedzieć: "Mamo, może czas do psy chologa" tylko jakoś delikatniej. Nikt jej tego nie powiedział a jak ostatnio gadałam o tym z żoną młodszego syna to unikała tematu. Choroba psychiczna to coś co oni wszyscy wypierają, jakby się bali przyznać fakt.

Gość gość
pewnie babka potrzebuje leczenia ale rzeczywiście ciężko będzie z tym cos zrobić jeśli ona tego nie dostrzega i nie chce sobie pomóc, zamiast tego uprzykrzając życie innym. no i rodzina zamaitająca problem pod dywan załsuguje na takie jej zachowanie wg mnie. Nie chcą jej wysłać na leczenie to niech wysłuchują tego/ a ty tam bywać nie musisz.

Gość gość
A ja pragnę swojego zięcia, i co, też jestem zboczoną szmatą? Ludzie! życie jest trudne i niesie wiele niespodzianek. Szanujcie innych. Nie oceniajcie, nie potępiajcie. Sami aniołami przecież nie jesteście, prawda? TEŚCIOWA

Gość gość
hahahaha o widzę że teściowa to taka jurna krowa, tu tłuściutka tam puściutka ale w głowie jej bara bara. wstyd ze mowi o tym dzieciom, jakby moja matka mi cos takiego mowila i to jeszcze przy partnerze to chyba bym zrobiła buraka na 102 stara baba jak cholera ale szuka kawalera - jak to sie mowi

Gość gość
tylko co do tego jej szukania kawalera ma, na litoc boską, syn i synowa - masakryczna baba :D

Gość gość
mam taką babkę,. moja babka ma 70 lat i w głowie jej seks. pod kopułką jej się chyba poprzestawiało i moi rodzice niezły z nią będą mieli problem bo mieszkają z nią pod jednym dachem. Stara baba a w głowie jej seks. 70 lat i szuka chłopa i ciagle nie daje za wygraną

Gość gość
zbok zbokiem na wieki amen

Gość mammmmma
może kupcie jej na imieniny jakiś film erotyczny skoro ciągle wam takie puszcza :) Mi by było wstyd przy swoim dziecku sygnalizować że mam wściekliznę wiadomej części ciała. żenujące, ale to prymitywna kobieta jak już ktoś zauważył powyżej. wspolczuje jej dzieciom, robi im straszną wiochę. nie przejmuj się, to nie ty masz coś z głową tylko ona, olej starowinę

Gość mammmmma
swoją drogą, czy jesteś pewna że dzieci takiej kobiety są w 100 % zdrowe na umyśle? no wiesz..mając taką matkę ... nie sądzę że to książkowe przykłady dojrzałych emocjonalnie i seksualnie ludzi.nie jestem przekonana i sprawdź to lepiej zanim wepchasz się w szambo

Gość gość
Tak czytam co piszesz autorko i jestem przerażona, że takie osoby jak twoja teściowa nie mają kogos kto by je ustawil do pionu a to powinien byc jej syn

Gość gość
uważaj autoreczko, bo to mamusia twojego mężusia :D te same geny plus wieloletnie wychowanie :P może niedługo mężulek cię wymieni na lepszy model :D nie wiem co ma do jej docinek ta otyłość i ciuchy masz problem z jej wyglądem czy zachowaniem? ty to musisz być bezkręgowcem i nudziarą.... tylko się nie popłacz :D