Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy teraz dzieciaki maja naprawde tak dobrze jak w tej rodzince pl

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Mają. Znam wiele młodych osób, które nie rozumieją, że ktoś może nie mieć jak zapłacić za internet nie mówiąc już o tym, że nie ma na chleb. Dla nich wszystko jest proste. Pogardzają ludźmi pracującymi fizycznie. Jak myślisz... Z jakich rodzin tacy ludzie się biorą? Nie z biednych.

Gość JasnowidzXXL
Ten serial robi małolatom wodę z mózgu. Jest zaprzeczeniem "normalnego" życia ok 70 % rodzin i jako taki powinien zostać wycofany z dystrybucji. Albo opatrzony uwagą: fantasy, bajki itp

Gość gość
A kto powiedziała że pracujący fizycznie nie są bogaci ? Mój tata pracuje fizycznie w bardzo dobrej firmie i dosyć dużo zarabia ..... więcej od nauczyciela itp.... a o co ci chodzi że muwisz że jak dzieciaki z rodzinki pl ? to normalna rodzina..

Gość gość
Normalna rodzina?No moze,to ja chyba z patologii jestem:(

Gość gość
Dla mnie też nie ma nic abstrakcyjne w tym serialu. Moje dzieci też tak żyją

Gość gość
No zwykła rodzina najzwyklejsza w świecie ( to tylko serial jest ) ....... zwykły dom znam ludzi z pięknymi willami z basenem itp....

Gość gość
No zwykły dom gustownie urzadzony

Gość gość
:(powaznie to jest przecietna polska rodzina?

Gość gość
W większości normalnych domów, gdzie rodzice pracują i zarabiają i przedewszystkim nie mają kredytów to tak jest.

Gość gość
powaznie? to ja wspolczuje wam 'metod wychowawczych'. ja tez mam dwoch synow i nie sa takimi nygusami smierdzacymi jak w tym serialiku. dlatego maja swietne synowe i nie aa zfrustrowani. tamci oprocz ladnej buzi nie maja nic do zaoferowania a to i tak do pewnego momentu i okreslonych typow dziewczynek bo kobiety nie maja aspiracji jak rzeczona 'mamusia': byc praczka,sprzataczka, sluzaca i ladnie wygladac dzieki operacjom plastycznym.

Gość gość
Dla mnie ten film jest baardzo przerysowany. Ja też bym chciała tak spokojnie sobie pracować przy trójce dzieci. Ładnie wyglądać nawet przy odkurzaniu i gotowaniu dla całej rodziny.

Gość gość
Ja za dziecka musiałam żebrac od matki pare groszy na ciucha,o wycieczce pomarzyc mogłam,taki serial to dla mnie fantasy,ale dobrze ze teraz nie majaą tak ciezko jak ja