Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się przed lekarzami mojej nadwagi i cellulitu a poród tuż tuż :(

Polecane posty

Gość gość

Wstydzę się rodzić! Bo zobaczą moj*****eronowe nogi, cellulit, rozstępy, w dodatku cera mi się pogorszyła i najchętniej urodziłabym sama w domu ;(

Gość gość
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia, wyluzuj juz wiele widzieli :D

Gość gość
Ja też sie wtydze jestem szczupła ale po 1 ciązy ma żylaki :( nawet mam zamiar kupić piżame a nie koszule by tam ludzi tymi starczymi girami nie straszyć a mam tylko 27l Cellulitu sie pozbedziesz a skóra wróci do formy moje zylaki nie

Gość gość
żylaki możesz usunąć bez problemów u chirurga bez potrzeby przebywania w szpitalu. poczytaj o laserowym usuwaniu żylaków i skleroterapii. Ja jestem właśnie po serii zabiegów i pozbyłam się żylaków po ciąży

Gość gość
Moja mama także miała usuwane żylaki, ale nie pamiętam w jaki sposób bo było to już dawno temu. Także wszystko da się zrobic, tylko niestety kasy potrzeba

Gość gość
Jak młoda dziewczyna może nie dbać o swoje zdrowie i nie dać usunąć żylaków:/ przecież to nie tylko kwestia estetyki ale też zdrowia!

Gość gość
Naprawdę na porodowce będą sie skupiać na 1000 innych rzeczy niz na twojej cerze czy celulicie ;-)

Gość gość
Ja usunęłam ze względów estetycznym bo nie były na tyle poważne, żeby zagrażały zdrowiu (chociaż gdybym nie usunęła to z czasem przekształciłyby by się w takie zagrażające). Koszt laserowego usunięcia żylaków u mnie 3500 zł + kilka zabiegów skleroterapii (usunięcie pajączków i małych prześwitujących przez skórę żyłek)każdy zabieg 250 zł. Teraz muszę raz w roku robić kontrolne USG i w razie czego raz na kilka lat powtórzyć zabieg skleroterapii (jeżeli ktoś ma skłonność do żylaków mogą wrócić kiedyś)

Gość gość
No właśnie 3500 tys to nie jest wcale jakaś duża kwota a po co męczyć się całe życie z żylakami?

Gość gość
Daj spokoj , niektore ida z zarosnietymi cipkami , nogami . Inne syfiary sa brudne , grzybica paznokci itd ... takimi rzeczami jak u ciebie nikt sie nie przejmowal

Gość gość
Oni tam serio widzieli juz nie jedno. Nie tylko nieogolone bobry i zylaki sromu. Jak robia cc to widza twoje bebechy jakie masz wewnatrz, oni juz nie maja poczucia obrzydzenia.

Gość gość
Myślę, zamiast skupiać się na wstydzie i kwestiach wizualych znacznie zdrowiej byłoby skupić się na tym cudownym momencie jakim jest poród... te pierwsze chwile z dzieckiem sprawią, że kompleksy odejdą w niepamięć! www.MartynaG.pl - blogująca mama

Gość gość
a to TY idziesz na randewu z lekarzem ,czy dzieciaka rodzić :-D ???