Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilkumiesieczny Bol Glowy Szyi Zatok Oraz Czucie Dymu Papierosowego

Polecane posty

Gość gość

Pisze tu poraz kolejny.Zmagam sie z zapaleniem ucha od kilku miesiecy, lewa strona cala zajeta (bol, wrazliwosc etc) oraz bol lewej bocznej oraz tylnej strony glowy.Nie chce mi sie juz nawet stosowac tabletek przeciwbolowych,bo szkoda mi mojego organizmu. To niby wszystko z zapalenia zatok.Od kilku dni mam posmak w ustach jakby papierosowy, smak papierosow, co dla mnie jest obrzydliwe, bo nienawidze tego zapachu!Szyja z lewej strony boli bardzo, wezel powiekszony w porownaniu z prawa strona.Szyja boli przy mowieniu i przy przelykaniu, dlatego unikam ludzi, bo mnie mowienie strasznie meczy. Moje zycie sie zmienilo, jego jakosc jest zaburzona, nie moge cwiczyc bo boli bardziej glowa, mam odczucie ciaglego zimna , czasami goraca, czasami az moja twarz sie "poci" podczas zwyklego sprzatania. Czy jest tu jakas osoba, ktora przezyla to samo co ja?Mecze sie juz kilka miesiecy i mam dosc.Blagam o pomoc, nie wiem do kogo sie zwrocic by uzyskac pomoc.Bylam juz u tylu lekarzy ze nie zlicze.

Gość gość
.

Gość gość
.

Gość gość
Dodatkowo miesiac temu zrobila mi sie gulka na koncu dziasla po lewej stronie, tam gdzie mialam kiedys osemke-gulka czerwona, twarda i bolesna, ktora zeszla, ale czuc jeszcze tam wzgorekale on nie boli juz. Twarz po tej lewej stronie az do szczeki boli, a kolo ucha czuje jakby goraco.Moze teraz ktos wie:)