Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emillia9678676

seks przerywany ????

Polecane posty

Gość emillia9678676

Hej od 3 lat kocham sie z moim chlopakiem ( seks przerywany) nigdy nie zaszlam w ciaze ale teraz od 2 dni nie mam okresu a brzuch boli tak jak by zaraz mial sie pojawic ale nadal nic dodam ze brzuch nie boli caly czas tylko chwile i przestaje lece do kibelka zobaczyc czy to juz ale nic sie nie dzieje w ciazy raczej nie jestem bardzo malo prawdopodobne poniewaz jak juz pisalam uprawiamy tak seks 3 lata i nigdy w ciazy nie bylam okres zawsze na czas co innego moze powodowac brak okresu ???

Gość gość
jejku jaka idiotka masakra

Gość gość
co ty taka pewna jestes ze to nie ciaza ? skoro sie nie zabezpieczasz :/

Gość emillia9678676
poniewaz uprawiamy seks juz 3 dlugieee lata i nigdy nic czemu teraz nagle mialabym byc w ciazy hmm??????? moj facet jest odpowiedzialny i zawsze wyciaga na czas...

Gość emillia9678676
czy ktos moze wie co innego moze mi dolegac skoro nie ciaza???

Gość gość
jestes w ciazy pewnie heh

Gość gość
myślę że to ciąża.miałam identyczne objawy jak ty a tez zawsze ,,korzystaliśmy'' z seksu przerywanego. dzis jestem mama 2 letniego synka.zrób sobie test.

Gość emillia9678676
gdyby byla dzidzia to bym sie nawet ucieszyla ale watpie ... a ile wy uprawialiscie seks przerywany ? po jakim czasie wpadliscie?

Gość gość
Jak z takim bzykaniem nie wpadłaś,to jesteś bezpłodna.

Gość gość
przez 2 lata bylo w porządku az tu nagle niespodzianka.tez cały czas sie zastanawialismy kiedy moglo sie to stać, a jednak ciąża.myśle ze test wszytko ci wyjaśni.

Gość gość
wyglada na to, ze pierwsza kropla preejakulatu czy jakos tak sie to nazywa, w kazdym razie pierwsza kropla spermy, ktora pojawia sie przed wytryskiem i mezczyzna jej nie czuje, pojawila sie w dzien plodny i udalo sie plemnikowi cie zaplodnic:) duzo szczescie mial! i gratulacje

Gość gość
Uprawiajac stosunek przerywany również można zajść w ciążę. "Badania wykazują że stosunek przerywany jest traktowany jako metoda antykoncepcji przez 20% naszego społeczeństwa. Niestety nie chroni on przed ciążę gdyż nawet jeśli nie dojdzie do pełnego wytrysku w pochwie istnieje kwestia preejakulatu, w którym znajduje się ilość plemników wystarczająca do zapłodnienia komórki jajowej." to jest ze strony naturalnaplodnosc

Gość gość
Przerwać na 100% można poranny ciepły mocz.

Gość gość
Znam kilka par, które wpadły w ten sposób. .

Gość gość
My z mezem stosowalismy przez 5lat stosunek przerywany. Jak stwierdzilismy,ze chcemy miec dziecko to po kilku cyklach starania sie zaszlam. Nie zawsze brak ciazy przy przerywanym swiadczy o bezplodnosci.

Gość gość
stosunek przerywany jest skuteczny tylko w jednym przypadku - kiedy uprawia się go w pewne dni niepłodne. Można je łatwo wyznaczyć np mikroskopem owulacyjnym. Jeśli uprawia się seks przerywany w każdej fazie cyklu można zaliczyć wpadkę. Sama znam 3 takie przypadki

Gość gość
Zrób test ciążowy. To, że przez 3 lata nie wpadliście nie oznacza braku ciąży tym razem. Ja sama tak zaszłam w ciąże.

Gość gość
Sex przerywany to nie zabezpieczenie dla dzisiejszej kobiety.Na prąciu są już plemniki i tylko gdy wchodzi w pochwę już ich wprowadza.Klimat w pochwie to pożywka do życia plemników nawet kilka dni.

Gość gość
mikroskop owulacyjny? pierwsze słyszę. Jak działa takie urządzenie? Jest drogie?

Gość gość
Nakładasz trochę śliny na szkiełko, czekasz to wyschnięcia i obserwujesz obraz w powiększeniu. Jak będą paprotki to znaczy że masz dni płodne. To tak w skrócie. wpisz sobie w google tester Afrodyta i mozesz sobie więcej poczytać. Nie jest drogi coś ok 80zł