Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjscia bez faceta a jego narzucenie godziny powrotu

Polecane posty

Gość gość

czesc mieszkam z facetem od paru lat, strasznie mnie to meczy, rzadko gdzies wychodzimy bo po 1 jemu sie nie chce a po 2 malo kasy, wiec nie raz sobie organizuje skromne wyjscia z przyjaciolka na spacer, czy czasem do pubu na 2 piwa.. ostatnio jednak mialam spotkanie z dziewczynami ze studiow, o 20 sie umowilysmy bo nie kazda mogla wczesniej...i co? moj facet dal mi czas do 22! mowilam ze chyba zartuje, ze moze po mnie potem przyjechac albo cos, a on ze nie, ze mam byc o 22 bo potem faceci juz beda pijani i moze mi sie cos stac. rozumiem ze sie martwi ale wiecznie jest tak ;/ na spotkaniach zamiast sie odprezyc to siedze z zegarkiemw reku i sie zastanawiam czy to normalne...czy wasi faceci tez wam daja okreslony czas? czy wydzwaniaja w tym czasie? jeszcze ostatnio do mnie przyszla znajoma do domu, moj facet byl w pracy, to chcial bym ja dala do telefonu, i mowil 'co wam tak do smiechu? widze ze dobre humoru macie' z wyrzutem ;/ albo jak jestem w pracy to nie rozumie ze nie moge rozmawiac tylko jak mowie ze nie mam czasu to sie rozlacza i foch... co z tym zrobic...jak wy macie?

Gość gośćula
dziewczyno ,przeciez to chore ,nawet to nie mąż a rządzi tobą jak chce, wez go ustaw do pionu albo kopnij w d**e

Gość gość
wroz za minute 22 i budz go w nocy co pol godziny ze zalujesz ze tak wczesnie wrocilas a kolezanki sie jeszcze bawia :classic_cool:

Gość gość
RoZNIE TO BYWA

Gość gość
oczywiscie ze to nienormalne... ze cie puszcza sama do klubu. ale niektorzy sa takimi pantoflami jak ten twoj :-)

Gość gość
pantofelki to ja mam na szpilkach, tylko czasami ubieram na nie cos gumowego zeby somsiadow nie budzic

to chore. ja mam meza, zarowno on jak i ja wychodzimy ze swoimi znajomymi (koledzy z pracy, z liceum itp). tylko informujemy sie o tym (nie pytamy), a ta druga osoba przyjezdza po ta na imprezie (marny mamy dojazd do domu komunikacja), nie wazne czy to 24, czy 6 nad ranem. ta druga sobie spi i czeka na telefon. kazd musi miec troche czasu zeby od siebie odpoczac

Gość gość
m a d z musisz byc bardzo nudna i wkurzajaca osoba ze maz od ciebie musi odpoczywac :-) no i gratuluje meza skoro ty tak lubisz od niego odpoczywac, musisz byc z nim bardzo szczesliwa! kiedys gdy lubilam chodzic do klubow to widzialam tam takich napalonych mezow bez zon, co oni wyprawiali :-) no i puszczajace sie mezatki to tez standard. no ale ty to wiesz z doswiadczenia!

Gość gość
Jakby mi facet tak wydzwaniał i mówił o której mam wrócić do domu to bym wróciła tylko po to, żeby spakować jego rzeczy i wyrzucić przez okno :O