Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy zazdroscicie takich zębów innym kobietom?pytam serio..

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny czy zazdroscicie takich zębów innym kobietom?pytam serio..

Gość gość
zwykłe licówki szacuje 17tyś

tylko zęby ma ładne, a poza tym jest obrzydliwa. to żadna sztuka mieć ładne zęby mając wiele kasy :) nie zazdroszczę w ogóle. :)

Gość gość
to nie sa licówki dolne zęby ma swoje przeciez takie a sa takie same jak górne...

Gość gość
Chodzi o te licówki? ;)

Gość gość
ona nie ma licówek.... zawsze miala takie zęby/// gdzie wy widzicie te licówki...

Gość gość
WIEKSZOSC KOBIET MLODYCH MA TAKIE ZĘBY TERAZ

Gość gość
takie zeby ma teraz 90% kobiet młodych w Polsce,z tego co widzę:) chyba ,że ze wsi jestes to tam nie mają takich:)

Gość gość
ja nie mam tyakich zebów ale nie zazdroszczę zawistnie tylko podziwian chociaz nie wiem po co je tak szczerzy :) to nie wygląda ładnie mimo ze zeby ma ładne :) nie każdy pragnie ogladac czyjes gardło i wszystkie zeby a do tego nitki ze śliny :)

Gość gość
mnie bardziej się podobają zęby britney spears, bo wyglądają bardziej naturalnie. Ale tak owszem zazdroszczę bo sama mam brzydkie zęby i nie stać mnie żeby coś z tym zrobić. Ale może keidyś na stare lata walnę sobie korony czy licówki jak z holywood i będę mieć w końcu sliczne zęby. Albo implanty, wyrwać wszystkie i wstawiać protezę na 4 implanty. Ale to kiedyś jak uzbieram pieniądze...

Gość gość
a czemu uwazacie ze ona ma ladne zeby??ja mam mnostwo kolezanek w pracy i na uczelni i większosc ma ladne biale proste ząbki..z przodu jak sie usmiechaja to wygladaja tak jak ta baba na focie.. zęby jak zęby.. więszosc dziewczyn w Polsce ma takie..jak ktos slusznie napisal wczesniej.

Gość gość z rolmopsem
nie zazdroszcze ludziom niczego moze za wyjatkiem umiejetzosci lazenia po innych i niedostrzegania tego stopka: lichwa, kto za a kto przeciw?

Gość gość
sporo racji w tym jest. chociaż teraz, jeśli już o zębach mowa to są różne metody na to by mieć piękne zęby - http://www.ferreus.pl/zakres-uslug-4 nie muszą to wcale być licówki - zależy od przypadku, myślę,że dobry dentysta będzie wiedział co robić.