Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne długie rzęsy

co sądzicie o takiej diecie ?

Polecane posty

Gość czarne długie rzęsy

Wymyśliłam ja sama i stosuję od 4 dni :) 7:00-8:00 ŚNIADANIE -1 duży naturalny jogurt - 1 kromka chleba czystoziarnistego 10:00-11:00 II ŚNIADANIE - 8 łyżek płatków owsianych na mleku 13:00-14:00 OBIAD -2 ugotowane jajka -1 kromka chleba czystoziarnistego - surówka z różnego rodzaju sałat, pomidorów, ogórków, papryki z oliwą z oliwek i octem jabłkowym 17:00-18:00 KOLACJA -100g pieczonej ryby -1 kromka chleba czystoziarnistego -surówka jak wyżej między posiłkami jabłka - 3 sztuki dziennie

Gość gość
wyliczylas kalorie?? bo wydaje mnie sie ze duzo ich jest

Gość czarne długie rzęsy
Czuję się bardzo dobrze i mam siłę jeszcze ćwiczyć :D

Gość czarne długie rzęsy
mniej więcej na podstawie tabelek wyszło ok. 1500, czyli wcale nie tak dużo.

Gość czarne długie rzęsy
mam 173 cm ważę 68 kg nie jestem zbyt tłusta, bo sporo ćwiczę i mam dosyć "nabite" mięsnie

Gość gość
myślę że bardzo fajna ta dieta, zamiast ryby dawaj kure czasami i nie bój się łyżeczki masła czy majonezu, zamiast jednego jabłka możesz też delikatnie posłodzić herbatę ziołową czy owocową kilka razy dziennie, twarożki wiejskie lekkie są tez super fajne

Gość czarne długie rzęsy
Nic nie słodzę, piję tylko wodę i ziołowe herbaty. Nie smaruję chleba, bo ten chleb, który kupuje jest z samych ziaren i jest bardzo tłusty, a kalorii ma od cholery- 1 kromka (50g)-189 kcal. Ze zwierząt jem tylko ryby ;)

Gość czarne długie rzęsy
Może ktoś z Was się do mnie przyłączy ? Dla mnie bardzo ważne było, żeby przygotowanie jedzenia nie zajmowało mi zbyt dużo czasu i faktycznie robi się to wszystko błyskawicznie.

Gość czarne długie rzęsy
wiem, ze zdrowe tłuszcze są bardzo ważne i dlatego nie żałuję oliwy do sałaty, jutro kupię jeszcze olej lniany i będę popijac na czczo.

Gość gość
wątpię czy schudniesz na tej swojej diecie bo za dużo tych kalorii. Lepiej wyeliminuj platki owsianie bo są tuczące i wcale nie takie zdrowe.

Gość gość
a ile schudlas przez te 4 dni ?

Gość gość
Bardzo, dobry zestaw, skoro nie jesz mięsa to spróbuj potraw z ciecierzycy, soczewicy i innych fasolek(ja uwielbiam zupy kremy). Będziesz chudła powoli, ale na zawsze;) Nie słuchaj głupich rad, ze za dużo kalorii, wg, jeśli będziesz intensywnie ćwiczyć możesz ich dołożyć, Znam osoby na dietach niskokalorycznych; cale życie się odchudzają i są coraz grubsze. Jak ktoś przez tygodnie je tylko warzywa czy owoce, albo stosuje inną mono dietę, organizm jest wygłodniały i rzuci się na wszystko w nadmiernej ilości i tak w kółko?

Gość czarne długie rzęsy
Nie ważyłam się jeszcze, zrobię to po tygodniu diety.

Gość gość
fajna ta dieta