Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co macie z ta praca

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ludzie pytaja sie kobiecie od razu po porodzie jeszcze jak jej krocze krwawi kiedy wroci do pracy? Co wy macie z ta praca.... albo dlaczego nie pracujesz

Gość gość
bo w Polsce kobieta jest traktowana jak najgorszego sortu pasożyt!

Gość gość
Po pierwsze nIe "pytaja sie kobiecie" tylko "pytaja sie kobieTY", tumanie :O. A po drugie, masz dziwnych znajomych. Mnie sie nikt nie pytal, wrocilam do pracy wtedy liedy mialam ochote.

Gość gość
to, że ciebie nikt nie pytał nie znaczy, że nie pytali innych kobiet! mnie teściowie od razu pytali i nie ważne było, że mąż pracował za granicą a ja byłam zupełnie sama z dzieckiem, bo moi rodzice nie żyją a teściowie przyjeżdżali tylko raz w miesiącu na kawę ale za to kiedy ich córka urodziła zapytałam kiedy ona wraca do pracy - to naskoczyli na mnie "no jak ma wrócić do pracy? przecież ona ma małe dziecko!!!"

Gość gość
A więc to zachowanie teściów ci doskwiera. Nie uogólniaj w takim razie.

Gość gość
nie uogólniam - po prostu piszę jak to u mnie wygląda i znam kilka takich przypadków, gdzie teściowie nie mogli znieść, że ich syn zarabia na swoją rodzinę - bo pieniądze wydane na synową w połogu to jakby wyrzucić je za okno, albo tak jakby ona mu je ukradła!

Gość gość
a co najśmieszniejsze moja teściowa również nie pracuje - więc skoro ona uważa, że okradam jej syna to chyba mam pełne prawo uważać że ona okrada teścia, prawda?

Gość gość
Czyli i tak sprowadza się to do teściów. Ja nie spotkałam się z czymś takim, ani sama ani u znajomych.

Gość gość
Po pierwsze nIe "pytaja sie kobiecie" tylko "pytaja sie kobieTY", tumanie x Czy w Polsce nie potrafimy już normalnie dyskutować? Dlaczego używacie obelg i przezwisk wobec tych którzy mają inne zdanie? Lepiej zrobić błąd niz używać wyzwisk! Jesteś gorsza od autorki! wstyd mi, że zamiast wymiany poglądów czytam obelgi bluzgi i bluzgi na poziomie rynsztoku - wstyd !

Gość gość
Ja nie spotkałam się z czymś takim, ani sama ani u znajomych. xxx to, że ty się z czymś takim nie spotkałaś nie znaczy że tego problemu nie ma a jeżeli chciałaś się pochwalić że się z tym nie spotkałaś to już o zrobiłaś i nie musisz dalej po każdym poście nam o tym przypominać przyjęliśmy to do wiadomości

Gość gość
Mnie się nikt nie pytał.

Gość gość
A mnie się pytała pieprznięta teściowa, jej córcie i druga synowa.

Gość gość
Weź wyluzuj. Mój post to ten z 10:07. Wcześniejszy z 9:52 jest kogoś innego.