pufelsa3 0 Napisano Luty 27, 2015 DZiewczyny łaczmy sie i dopingujmy sobie...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 Hej, Ile masz lat i ile chcesz schudnąc (tzn podaj wagę i wzrost jak możesz). Ja mam 18 lat i chcę z 62kg zejść do 55-57 kg . mam 172cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pufelsa3 0 Napisano Luty 27, 2015 Ja mam 15 lat waze 60 kg a chce 50kg a wzrostu mam ok.165cm. Wolalabym wygladac szczuplej ale potrzebuje chyba dopingu a nikomu nie chce mowic ze sie odchudzam bo sie wstydze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 mamusia na tabletki raczej wam nie pozwoli ale takie coś jest jak najbardziej ok www.limvena.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pufelsa3 0 Napisano Luty 27, 2015 Ale ja adnych tabletek nie chce tylko poprostu z kims o tym popisac kto ma to samo co ja czyli troche sie pocwiczyc nie chce a mowi sie zawsze ze to od utra zaczne i na tym sie onczy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 Dziewczyny jakąkolwiek dietę wybierzecie pamiętajcie, że ma być zdrowa. Z dużą iloscią warzyw i chudego mięsa. Postawcie raczej na sport. Ja mam do was prosbę podpowiedzcie mi jak powiedziec nastolatce że wazy za dużo i powinna się odchudzić. Zeby nie wywołać u niej poczucia ze ktos ją nie akceptuje taką jaka jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 A myślisz, że ona nie wie. A ty jej właśnie nie akceptujesz, takiej, jaka jest skoro to ci przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 Akceptuję ją ale nie jej wagę która w przyszłości może prowadzić do chorób. Mam zostawić temat i czekać az sama podejmie decyzje? Mogłabym wysłać ją do dietetyczki mogłabym zapłacic karnet do siłowni co jest ważniejsze zdrowie czy wygląd akceptowany przez wszystkich. Myslałam, ze moze jest sposób zeby delikatnie zasugerowac zmiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 sama zapisz się na siłownie i zaproś ją do towarzystwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 a jak masz wpływ na to co je, to zmień jej nawyki żywieniowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesiaaa3 0 Napisano Marzec 12, 2015 Wszystkie przeliczniki zakładają, że osoba, która chce pozbyć się nadwagi w ciągu dnia spala tylko tłuszcz. Ale to jest tak naprawdę niemożliwe. W ciągu całego aktywnego dnia, spalamy również wodę i inne wartości odżywcze. To właśnie dlatego liczenie kalorii jest zupełnie bez sensu i nie daje żadnych rezultatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach