Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śniło mi się, że pobiłam szmatę która przystawia się do mojego faceta;D

Polecane posty

Gość gość

Tak właśnie, piękny był ten sen. Chociaż ja też trochę oberwałam. Ale sędziowie ogłosiliby, że ja wygrałam tą bitwe na punkty , szkoda że nie przez nokaut. Ahh co tam się kryje w naszych umysłach.. hihi

Gość gość
zabiję ją w realu. na jawie. szmate , łajdaczkę

Gość gość
Nie, nie zabiłabym jej, bo ma dziecko i męża. To dopiero szmata. Rodzine ma, a przystawia się do mojego faceta.

Gość gość
to powiedz jej mezowi jakie szmacisko ma za zone

Gość gość
Póki co, nic nie będę mówić. Gdy ona nie przestanie wtedy ja z nią porozmawiam, a gdy nadal nic się nie zmieni wtedy powiem jej mężowi.

Gość gość
zle robisz powiedz od razu jej mezowi nie cackaj sie z takim k*******m bo inaczej niczego sie nie nauczy

Gość gość
ty kretynko a twoj facet to co niewiniatko?? mogl ja odepchnac? jezeli tamta dziewczyna to szmata to twoj facet to k*******iszon. zal mi kobiet ktore za zdrade obwiniaja zamiast oczywistej osoby kochanke.

Gość gość
Wolę powoli. Nie jestem z tych narwanych histeryczek.

Gość gość
a kim jest ta szmata sama ma meza a jej meza chce zabrac?

Gość gość
na co ty chcesz czekac??

Gość gość
Ten twoj facet tez nie lepszy, skoro taka sie do niego zaleca.i tak cie zdradzi, albo juz to zrobil

Gość gość
musisz mu powiedzieć..takie rzeczy się mówi..a swojemu zasadz prządnego kopa w dupę..zresztą powinnaś się też zastanowić nad sobą ,bo jeśli masz przypuszczenia że Cię zdradza tzn że niee ma dla was przyszłosci i zadna babana nie ma wpływu na to ,facet jak kocha to nie zdradza!,to samo kobista.s

Gość gość
My nie jesteśmy małżeństwem. Ona w wieku 18 lat zaciążyła z chłopakiem którego znała kilka miesięcy i oczywiście jak idioci wzięli ślub. Ona zna mojego faceta ze szkoły średniej. Mój facet, jak oczywiście nie bylismy jeszcze razem zaprosił ją do domu. Ona zrobiła mu dobrze i na tym się skonczyło z jego strony, a ona się wkręciła w nie wiem co;p Minęło już 7 lat od tego wydarzenia, a ona raz na jakiś czas o przypomina się. NA święta zawsze życzonka z buziaczkiem wysyła, pisze smsy co u Ciebie słychać Bartusiu, śniłeś mi się dzisiaj, co to był za sen, nie mogę się skupić w pracy. i inne różne. On się z niej śmieje i z tych jej smsków. Kiedyś była nawet atrakcyjna, ale teraz to słonica o wadze 100kg. Nie martwię się za bardzo o to, ale irytuje mnie to, że jest taką szmatą, która raz dobrała się do fajfusa i nie daje spokoju,

Gość gość
powiedz jak najszybciej nie ma na co czekac

Gość gość
wez jego telefon i napisz ze chcesz sie umowic jako twoj facet a na miejsce idz ty i ja osmiesz po czyms takim da sobie spokoj

Gość gość
chyba 3 lata temu gdy wracaliśmy w boże narodzenie od znajomych, widzieliśmy ją z dzieckiem i z mężem szła po drugiej stronie ulicy około 50m od nas. I przy mężu krzyczała i składała zyczenie. Wszystkiego najlepszego bartusiu i coś tam coś tam... Oboje byliśmy mocno zszokowani.

Gość gość
jak jeszcze raz się coś takiego powtórzy to tak zrobie. Ze szmaciskiem trzeba walczyć.