Gość Curry5 Napisano Luty 27, 2015 Od pół roku przeprowadzam głęboką renowację swojego interfejsu. Zaliczyłam laser, krio, ultradźwięki. Najlepiej działa na mnie kriolipoliza. Zrobiłam sobie brzuch, ramiona, uda. po pierwszych przyłożeniach w ciągu miesiąca, właściwie półtorej,zeszło mi 5 cm w pasie, po 6 cm w udach i po niecałe 4 cm w ramionach. za jedno przyłożenie zapłaciłam niecałą stówę.w sumie sporo tych przyłożeń miałam, bo jestem z tych grubokościstych, z tendencją do obrastania tłuszczem. Zrobiłam 3 serie zabiegów. zeszłam z 42 na 38. jestem meeega szczęśliwa. siostra mi pozazadrościła ale z hajsem słabo u niej, więc pytam was czy gdzieś w warszawie jest może krio taniej? ale tak, żeby zabieg nie trwał 15 minut. Swoją krio robiłam w Q Institute w Alejach, nawet próbowałam negocjować stawkę ale twierdzą że są najtańsi w wawce i teraz pytanie, czy rzeczywiście, bo może jest gdzieś taniej? w końcu spora konkurencja. Szukałam na necie ale tylko czas straciłam, więc uderzam do was, bo forum to najlepsze źródło informacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach