Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie zabawki maja wasze niemowlaki piszcie

Polecane posty

Gość gość

I czym się najchętniej bawią ;) robię rozeznanie....chodzi mi głównie o dzieciaki 6-12 mcy ;) Pozdrawiam

Gość gość
hula kula moj syn bardzo ją lubi

Gość gość
Moja ma dużo: Lew pchacz z FP Klocuszek na garnuszek FP Edukacyjny pociąg szczeniaczka FP Szczeniaczek na dobranoc FP Siostrzyczka szczeniaczka FP Kula Hula VTech Piramidę z miseczek FP Różne książecki Pilka .itp Większość ma wyłączona bo by jakiegoś adhd dostać zawsze wlaczona ma jedną i staram sie żeby jedna sie bawila większość czasu;)ma 8 mcy

Gość gość
Mata edukacyjna, garnuszek na klocuszek, hula kula, siostrzyczka szczeniaczka, małpka fp, żyrafa fp, klocki, pchacz z panelem muzycznym, książeczki.

Gość gość 9
Mój synek ma 7 miesięcy do tej pory bawił się na macie edukacyjnej a teraz powoli traci nią zainteresowanie, bardzo lubi hałasować, ma więc kostkę edukacyjna z bębenkiem, kulki sensoryczne (grzechoczą, klikają po przekręceniu), bączka, a do wzmacniania w nim motywacji do przemieszczania się zakupiłam mu uciekającego pieska, posiada też pluszową piłkę z dzwoneczkiem w środku, maskotkę pirata z szeleszczącym ubrankiem i innymi gadżetami, kubeczki do układania wieży, gumowe zwierzątka i łódeczki do kąpieli, bardzo lubi też pluszaki, które posiadają metki i sznureczki oraz w dalszym ciągu bawi się grzechotkami z gryzakami :)