Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sueo

czeka mnie jutro najgorszy dzień w życiu

Polecane posty

Jeśli mogę zapytać co takiego ma się jutro wydarzyć? Będzie dobrze powodzenia:)

Gość gość
watpie stopka: skalowanie obrzydzenia 1. male 2. srednie 3. ogromne 4. zawal serca z powodu obrzydzenia

czeka mnie poważna rozmowa z szefem, przeprowadzka, nowa szkoła, odbieram wyniki ważnych badań :/ bardzo się stresuję wszystkim, może zna ktoś dobre sposoby na stres? dziękuję Dorian, obyś miał racje :>

Mój najgorszy dzień życia był wtedy kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży.

Gość gość sama złość
Ten dalej konfabuluje, bo już nie wzbudza większych emocji :D Zaręczam ci, że Nox nie przebijesz :D x Sueo, niemożliwe! Gdybyś mnie spotkała, to owszem, byłby to straszny dzień :classic_cool:

Sueo sposób na pozbycie się stresu jest genialnie prosty – to ruch! Idź na rower, basen, pobiegaj, kolejnym sposobem na poradzenie sobie ze stresem jest wzięcie kilku głębokich oddechów. Spokojne wdechy dotlenią mózg. Najważniejsze zdrowie oby wyniki były dobre, rozmowa jakoś pójdzie z szefem, ta nowa szkoła poznasz ludzi też do przełknięcia, Przeprowadzka nie jest straszna nowe miejsce, głowa do góry wypij meliskę:)

Gość sueo
Zbereznik,randke mam w niedzielę wieczorem, wczoraj facet upewnil się czy to wciąż aktualne,ale na razie nie myślę o spotkaniu. Chciałabym najpierw przeżyć jutrzejszy dzień. Dzięki Dancia, jeśli wystarczy mi jutro siły obiecuje sobie że pobiegam wieczorem

Gość gość
Hej Pomożecie Mi? Kliknijcie w link http://promowany.pl/partnershop/54bf459cb9833 to dla Mnie 3 grosze... ale trzeba wpisać tekst aby potwierdzić że nie jesteś robotem sorki za kłopot ale zbieram na doładowanie telefonu matka powiedziała że mi nie da:( chcę udowodnić że sobie poradzę!! dzięki

Hey Dorian, nie wiem czy to przeczytasz , ale ku mojemu zdziwieniu wszystko przebiegło całkiem przyjemnie. Jestem mile zaskoczona , niepotrzebnie się stresowalam, badania wyszły również dobrze;) i dziękuje, miło że zapytałes;)

jednak randka chyba się nie udała :(

Sueo cieszę się bardzo że wszystko tobie się udało, nie warto się zamartwiać mi problemy sie zaczęły ale jestem dobrej myśli że wszystko zakończy się sukcesem.

Gość gość
co nie wydymał cie koleś???