Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciazaczyzludzenie

Ciąża?

Polecane posty

Gość ciazaczyzludzenie

Witam. Mam mały problem, a raczej dylemat. Zastanawiam się nad ewentualną ciążą. Stosunek odbywał się bez zabezpieczenia, kilka razy przez kilka dni. Jednak nie doszło do wytrysku w pochwie. Nawet nie było pełnego wzwodu. 3 dni po stosunku nastąpiło 3dniowe krwawienie, które pojawiło się tydzień przed planowaną miesiączką. Teraz również dostałam ,,okresu", kolejne 4-5 dni wcześniej niż poprzednia miesiączka (więc prawie dwa tygodnie wcześniej od jeszcze poprzedniego terminu miesiączki) i trwało 3 dni, potem kolejne 2 jednak były to niewielkie krwawienia, trwające krótko. Prócz tego przed miesiączka bolały mnie brodawki. Teraz na piersiach pojawiły się żyły, na brodawkach widać na około ,,grudki". + Zrobiłam dwa testy. Dzisiaj rano drugi - wyszedł negatywnie. Pogubiłam się. Czy mogę być w ciąży? Dodam, że tamten stosunek był mój pierwszy w życiu. No i mam niedoczynność tarczycy.

Gość gość
Z tego co piszesz, to jest to mało prawdopodobne. Możesz zrobić testy z krwi aby mieć pewność ale nie wydaje mi się.

Gość gość
Zrób test. Koniec tematu.

Gość gość
dostalas kogo co: okres a nie kogo czego okresu. nie jestes w ciazy. w ciaze nie jest tak latwo zajsc z wytryskiem ....a co dopiero powiedziec bez wytrysku..

Gość ciazaczyzludzenie
Mam nadzieje, ze masz rację. Nawet nie mam kiedy zrobić testu z krwi. Ale będę musiała chyba znaleźć czas. Czyli te zmiany w piersiach są/mogą być zmianami hormonalnymi?

Gość gość
"Stosunek bez wzwodu":D

Gość gość
ej a jak wyglada stosunek bez wzwodu? :P