Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet oszalał na moim punkcie a ja nic nie czuję

Polecane posty

Gość gość

Poznałam niedawno dzięki pewnemu forum muzycznemu starszego o kilka lat od siebie faceta. Okazało się, że jesteśmy z tej samej dzielnicy, więc postanowiliśmy się spotkać. Poszliśmy razem na koncert, niby było miło i fajnie nam się gadało, wyraźnie był oczarowaną mną, ale co z tego, skoro mnie ten gość w ogóle nie zaintrygował. Może i sympatyczny, inteligentny i ułożony, jednak zupełnie nie w moim typie. Teraz ciągle do mnie pisze na fb i dzwoni, chce się ze mną spotykać, a ja czuję, że nic z tego nie będzie. Myślę bowiem o kimś innym.

Gość gość
oczarowany*

Gość 1979 rok
nic na sile

Gość gość
Nie przejmuj się! To normalne u kobiet, że olewają sympatycznych, inteligentnych i ułożonych facetów. Wyluzuj!

Gość gość
siedzieć na forum o 3.34... :O zostaw w spokoju tego miłego ułożonego faceta może spotka mnie :P

Pewnie porozmawiaj z nim i powiedz że nic nie czujesz do niego, niech chłopak sie bardziej nie angażuje w ten związek bez przyszłości, i nie wykorzystuj go finansowo bo nie które z was tu nie chcą być z facetem bo nie czują chemii a do jego kasy mają wielki pociąg. Zakończ to definitywnie...

Gość gość
Po co ludzie spotykają się z innymi, skoro mają kogoś innego na oku?

Gość gość
bo nie można być z kimś kogo mamy na oku? podobnie jak autorka próbowałam, nic z tego nie wychodziło. Zostanę starą panną, przez to że źle ulokowałam uczucia, cóż, mówi się trudno. Z tego co pamiętam to kompletnie nie miałam na to wpływu więc trudno mieć nawet pretensje do siebie. To już się wypaliło, a ja? Dalej tkwię w pustce.