Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danutka30

ZATRZYMAJMY PRZYMUSOWE MAŁŻEŃSTWA NA ŚWIECIE

Polecane posty

Pomóżmy ocalić niewinne małe dziewczynki z łap staruchów. Za siedmioma górami i siedmioma morzami żyła sobie mała dziewczynka, taka jak wszystkie inne na całym świecie. Pewnego dnia jej mama powiedziała, że znalazła dla niej wspaniałego męża i od ślubu jej życie będzie cudowne. Nie mówiła prawdy. Po ślubie jej mąż codziennie ją gwałcił i zmuszał do ciężkiej pracy. Dziewczynka zmarła przy pierwszym porodzie niecały rok po ślubie. Szkoda, że to nie bajka...Ten artykuł jest u każdego z was na stronie kafeterii....PODPISZ PETYCJĘ...

Gość gość
w ogóle zatrzymajmy małżeństwa!

Już podpisałem petycję, każdy zajmuje się bzdurami a można spróbować pomóc innym, zwłaszcza że chodzi o dziewczynki bardzo młode..

Gość gość
u nich jet na porzadku dziennym to sa PEDOFILE.

Gość gość
ta petycja nic nie pomoze.zadna petycja w TYCH krajach nie pomaga.Mozecie pisac tysiace petycji.Jeszcze nie slyszalam zeby jakakolwiek petycja W TYCH KRAJACH pomogla komukolwiek!

Gość gość
Macie trochę racji ale trzeba coś z tym zrobić czym więcej będziemy o tym pisać i będziemy mówić to może kto wie coś sie zmieni mam córki i nie wyobrażam sobie takiej patologi, winne są matki tych dziewczynek same przez to przechodziły i pozwalają tak traktować swoje dzieci. W tych krajach od razu powinno sie pozbawić ją rodzenia dzieci!!

Gość gość
Pomoże nie pomoże ale kliknąć można ja kliknąłem kliknij i ty

Gość gość
na zdjęciu siedzi po turecku muzułmański stary brudas w turbanie a obok niego jakaś młoda na oko 14 letnia dziewczynka

Gość gość
Macie trochę racji ale trzeba coś z tym zrobić Jeszcze trochę i oni coś z tym zrobią i wprowadzą ten zwyczaj u nas :(

Gość gość
Fajnie ja mam sprawę w sadzie za pomoc męszczyznie z którym rozwodzi się żona ,która chciała go zamknąć w psychiatryku bo to dobry sposób na pozbycie się niepotrzebnego już męza jak ma się kochanka .W dzisiejszych czasach człowiek człowiekowi wilkiem .Ja podpisze ta petycje a kto podpisze moją że dziś kobiety sa jak kat

Gość gość
Ja podpiszę masz racj***aby niektóre to sucze bez serca wykorzystują