Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to k*******a ma być ?!

Polecane posty

Gość gość

Jak czytam te wasze wypociny, że wy za kraj walczyć nie będziecie to mi się nóż w kieszeni otwiera... Wy sobie k*******a zdajecie sprawę, że w razie wojny nie walczylibyście za kraj tylko za za swoją rodzinę, przyjaciół... By mogli spać spokojnie. Żeby wasze dzieci dożyły późnej starości a nie zginęły z rąk wrogiego wojska, bo tatuś walczył nie będzie i koniec. ! Wy z góry powinniście dostać na komisji kategorię "F" w razie wojny odstrzelić żeby nie przeszkadzał. Gdyby nie wasi ojcowie, dziadkowie, pradziadkowie mieli takie po.k******one podejście jak wy to połowa z was nie siedziała by w tej chwili na kafe.. Połowa matek była by brutalnie zamordowana... K.u.r.w.a. POWTARZAM WALCZYCIE ZA RODZINE I NIE ZA KRAJ MATOŁY !

Gość gość
W dzisiejszych czasach prędzej kobieta będzie walczyć za swoją rodzinę niż wypicowani, różowi faceci.

Gość gość
Dokładnie, prędzej kobieta!

Gość gość
co to jest kategoria f?

Gość gość
W wojsku dostaje się kategorie A - zdolny do walki, B- coś tam, coś tam, C- coś tam coś tam. Wydaje mi się, że nie ma kategorii F i autor sam ją stworzył na potrzeby przedstawienia tematu. Czyli F - W razie wojny odstrzelić żeby nie przeszkadzał :D

Gość gość
Ich matki będą mordowane a oni na kafe będą pisać jak się teraz czują ;)

Gość gość
Nie będą, bo system telekomunikacyjny padnie.

Gość gość
I co oni wtedy biedni poczną bez internetu :( ? Może to im przemówi do rozsądku ;) PS. Polać autorowi, bo dobrze gada !

Gość gość
A za co tu walczyć za ZUS?;d

Popieram też dałbym nie którym facetom F od razu do odstrzelenia żeby nie przeszkadzali, czasami mam wrażenie czytając te wpisy na temat wojny że autorzy owych tematów w ogóle nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji. Jak można żartować sobie, myślę że to piszą małolaci, pozbawieni uczuć. Zdrowy normalny człowiek nie napisze takich bzdur. DOBRZE NAPISAŁEŚ

Gość gość
gość dziś A za co tu walczyć za ZUS?;d Czy ty umiesz czytać :/? Za swoją mamę, ojca, rodzeństwo, przyjaciół... Oni będą ginęli. Zdajesz sobie z tego sprawę?

Gość gość
nie wiem ale mam pytanie - czy jak przewoze psa w aucie to musze miec dla niego fotelik i musze mu zapiac pasy?

Gość ten temat to
prowokacja... BO NIKT NORMALNY nie będzie walczył za ten kraj... tylko ucieknie z rodziną np. do Niemiec NIECH POLITYCY WALCZĄ bo ONI mają najwięcej do stracenia... a jeśli ten temat jakimś cudem nie jest prowokacją to autor tego tematu jest skończonym debilem kategorii "D" - "Do odstrzału...".

Gość gość
O tak i myślisz, że każdy kraj przyjmie pod swoje skrzydła po kilkanaście tysięcy imigrantów? Jesteś w błędzie. W żadnym kraju nie oddadzą tylu miejsc pracy, domów itp Jesteś idiotą/idiotką jeśli taki scenariusz uważasz za możliwy

Gość gość
Wyjedziesz z kraju i co dalej? ;) Nikt Ci za darmo domu nie podaruje ani pracy tym bardziej, że imigrantów będzie tysiące... Po pierwsze będą myśleć o obywatelach a nie o tobie i tysiącach takich ja ty

Gość gość
Głupota polaków nie zna granic. Sami siebie powybijacie takim podejściem. Ale wiadomo pi/zd/e/czki w różu i lenie z nadwagą walczyć nie będą i łudzą się, że jakiś kraj przyjmie ich z uśmiechem na twarzy